Fialka♡
Velmi známý člen
Čaute víta vás Bit©h kvalitná značka od Vanesky!
Vitajte!
Ako prvé si povieme!
Bugy!
Čao
V poslednej dobe sa na CM servery dejú neskutočne veci..
Keď som raz šla hrať UHC nebol tam parkur a polovica toho stanu bola zbúraná.. Keď som zas šla hrať UHC na cedulke nebolo parkur start ale kurva... Keď som bola na UHC 3x tak tam bolo z vlny postavený mur..
Keď som bola v anni2 a vyberala som si team tak tie steny kde sú tie teamy boli kus rozburane...keď som si teraz pred chvíľou prezerala bugy a gltche tak na skyblock fotke som videla oheň..
Ďalej si povieme :
Hackery
Tak chcela by som nahlásiť hračku Katusska niečo mi na nej nesedí a skoro furt Ked je online tak úhadne hadanku ako prvá..na prisone
Ďalej nasleduje :
Obnovy sa Kit PvP? Každý len dúfa aby sa obnovila ):
Koniec To boli 5min. Správy!
Vaša Bit©h kvalitná značka od Vanesky :*
Vitajte!
Ako prvé si povieme!
Bugy!
Čao
V poslednej dobe sa na CM servery dejú neskutočne veci..
Keď som raz šla hrať UHC nebol tam parkur a polovica toho stanu bola zbúraná.. Keď som zas šla hrať UHC na cedulke nebolo parkur start ale kurva... Keď som bola na UHC 3x tak tam bolo z vlny postavený mur..
Keď som bola v anni2 a vyberala som si team tak tie steny kde sú tie teamy boli kus rozburane...keď som si teraz pred chvíľou prezerala bugy a gltche tak na skyblock fotke som videla oheň..
Ďalej si povieme :
Hackery
Tak chcela by som nahlásiť hračku Katusska niečo mi na nej nesedí a skoro furt Ked je online tak úhadne hadanku ako prvá..na prisone
Ďalej nasleduje :
Obnovy sa Kit PvP? Každý len dúfa aby sa obnovila ):
Koniec To boli 5min. Správy!
Vaša Bit©h kvalitná značka od Vanesky :*