• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám tu zostať ?

• Ano

Votes: 16 76.2%
  • Nie

Votes: 5 23.8%

• Total voters
    21
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Ahojteeee ! :D No poznáte ma, vždy musím napísať nezmyselné téma, ale toto téma bude mať trochu význam :D
Ako už viete, asi pred 30 minútami sa dvaja ludia stali buildermi.
Tým by som chcel zo srdca poblahoželať, a zároveň popriať vela štastia :)
Ako už tiež viete, za ani nie 3 mesice, nám pribudlo asi 6 helperov ! Som moc rád, a taktiež by som im chcel poprať to najlepšie :)
Ale ako to už na CM býva, pribudli aj admini ! Za 2,5 mesiaca som ich napočítal tak 4+ čo je fakt dobrá vec, hodí sa to hlavne na tie nadávky, spamy, seznamky....
No aj ja som dával formulár, nevišlo to, čo som dosť smutný, ale keď vidím ako radi sú helperi admini a builderi tak som rád že sú to oni .... No ale čo chcem týmto povedať ?
Ako ma už poznáte, často píšem jokes o tom že odídem.. Toto nieje joke. Dosť ludí ma na CM spoznalo, a aj ja som s nimi bol rád, ďakujem všetkým že ste boli tak skvelý, a pomáhali mi :) Snáď najlepší server, ktorý som spoznal pred rokom, keď to bol mini serverík, ale čo wake dokázal, je priamo božské.
Preto patrí Wakeovi moja vďaka :*
Taktiež vďaka patrí kámošom a A-Teamu :*
Viem že som niektorým aj zavadzal, za to sa vám chcem prepáčiť, a práve teraz rozhodnete vy ...
Mám zostať na CraftManii ? Hlasujte, je to na vás, veď čo by som pre vás nespravil...

Váš Riox

Misery96

Dark Lord of the Sith
To musíš vědět ty jestli zůstat nebo ne?..Už je to trapný tyhle spamy o "loučení"..probuďte se...

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Choď normálne vypadni, nikto ťa tu nechce...:D Ak chceš tak choď a ak nechceš tak nechoď, je to na tebe. Prečo tu každý, každý musí spamovať "Mám odísť alebo nie???!!!o_O" C-D. Je to na vás ja z CM neodídem, a keď už tak tak z rodinných dôvodov, je to fakt len na vás...

FilipVI

Moderátor webu
Odchazym

Ne neodchazej pls pls pls

Haha delal sem sy srandu nejdu hahahahaha....

Zprávy o pravém loučení chápu (Martin,atd) ale hlasování o odchodu ne. To může napsat jenom debil.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Občas, když jím jablko, uvažuji, zda má větší IQ to jablko nebo někteří hráči CM...

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Jak čtu, tak si tu byl jen kvůli Pozici na serveru? Dobré no..

P

PVNST

Návštěvník
Kdyby tohle ,,super téma,, nebylo v OT, už dávno bych to lockoval... Tohle jsou totální hovadiny, hrát si na odchody, psát kraviny... Prostě Off-topic by neměl mít počítatelné příspěvky, abyste takovéhle hovadiny nepsali fakt -.-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.