• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
W

WarcoldCZ

Návštěvník
!OFF TOPIC!
Ahoj všichni..
Budu tady řešit téma Imigranti , chtěl bych vás jen varovat .. Takže ne hned FACE PALM..
Ve zprávach řikají že sem jdou tisice imigrantu , jaký sou chudaci atp..
Sou to jen lži zprávy nemuže říct pravdu , měli by průser musí říct kravinu aby tomu Ovečky věřili ..
Před týdnem sem četl že jich sem de přes 5+ Milionů ..
Kdo myslíte že sponzoruje sem uprchlíky lodě oblečení? No kdo přece Amerika :)) Chce si tady udělat krásnou plochu aby udělal 3 Světovou válku na Rusko což se podlě mě jim nepovede..
Proč myslíte že klesá cena Cocacoly ? Aby Amerika vydělala na válku , pujčuje si dokonce i od Číny penize, tolik že by mohla být 30% Ameriky Číny ..
Pěkně se to vymyká kontrolou jak v Evropě tak i v Americe ..
Ale nemohou to říct PRAVDA přece BOLÍ ? Je tu víc lidi kteří otevírají oči, budou chtít nás co nejvíce zestrašit černí sou dobří.. Opak sou tu aby zničili Evropu napřiklad vám tu dám nějaký Videa (odkazu) co dělají (Napřiklad Evropa 2029 moc pěkné video je 7-6 let starý ale pomaličku ale jistě začiná to být realita ..)
.. Co vám Televize nemuže říct.
Máte se naco těšit .. Nezapomeňte to ignorovat a říct že to je kravina njn.. Pak si vzpomenete kdo tu měl pravdu .. Až vám vaší Mamku zavraždí nebo Tatku že není s Islamem..
Doufám že to chápete. Chtěl bych tohle sířit dále aby lidi poznali pravdu a né bít hloupé ovce..
Jestli máte dotazy napište mi SZ (Soukromá zprava) ..

Naposledny upraveno:

Croccy44

Velmi známý člen
Nedám souhlasím s tebou jsou to černý kur** ze sýrie co se jsem ženou kvůli tomu že tam valčí islamisté -,- "Vypadněte nechceme vás tu imigranti"!!

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Jestli se bojíte cikanu tak nechtějte vědět co sem de..

Croccy44

Velmi známý člen
Doufám že brzy doválčí v té Sýrii a odejdou zpět s kama přišli protože tohle už je katastrofa.. česko už chce posílit armády a dát je na hranice čech.. :) nikdo je tu nevzal mezi nás nemají nic ničí cizí majetek a bezdůvodně jsem příjdou to je absurdní.. to je jak kdybych šel do domu kde všichni spí :) bez povolení

W

WarcoldCZ

Návštěvník
To sou lži stou Armadou , vlada to ingoruje .. A oni se nevratí..

FilipVI

Moderátor webu
Stejně na to máme minimální vliv. Vlastně žádný.. Mě je 13. V tom případě mě to nějak EXTRA nezajímá. Skoro vůbec.

EDIT: Dobře jedno mi to není ale stejně nic neuděláme.

Croccy44

Velmi známý člen
S tou armádou souhlasím nechtějí to ale za chvíli musejí protože už je krize, a jestli se nevrátí tak prostě je postřílíme.. :)

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Stejně na to máme minimální vliv. Vlastně žádný.. Mě je 13. V tom případě mě to nějak EXTRA nezajímá. Skoro vůbec.
Hej mě je jestě také 13 [29.11.2001] . A siřím to takle chci ukazat pravdu, napřiklad moji spolužáci si stoho dělají srandu.. Ale tento valka/ občanská valka nebude sranda.. Doufám že se to obrátí co nám tu cikani dělají .. Že se jim to vrátí..

Croccy44

Velmi známý člen
Hej mě je jestě také 13 [29.11.2001] . A siřím to takle chci ukazat pravdu, napřiklad moji spolužáci si stoho dělají srandu.. Ale tento valka/ občanská valka nebude sranda.. Doufám že se to obrátí co nám tu cikani dělají .. Že se jim to vrátí..
Tak jsou to mentálové.. neví jakou budou mít budoucnost když tu zůstanou tady krásně hodní "imigranti".

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Ty videa vypadají jako reportáže televize NOVA.
Aha tam ti ukažou jen kousek , jelikož kdyby tam ukazali celý video 1. zabralo by to hodinu , a 2. by lidi viděly pravdu což mi nesmíme vidět..

Croccy44

Velmi známý člen
Neřešme to admini mě už upozorňujou že to přeháním tak to neřeším.. nemá cenu to řešit prostě názor je ten že je tu nechceme .. a klidně Dejte Lock

Delfik

Člen
Stejně pořád nechápu, proč tohle cpeš na fórum o Minecraftu. :D I tak s tebou v některých věcech nesouhlasím.. Ale řešit to zde nechci.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.