Souhlasím!
Imigranty tu nechci.
Ti co jsou váleční uprchlíci jdou do států, kde válka není, avšak tito se táhnou až sem, kvůli štědrým dávkám a právům které nikde jinde na světě nedostanou. Jedou vlastně na doživotní dovolenou do Evropy.
Média s námi manipulují, všude fotky dětí, ženských.. Ale podle statistiky OSN je v těchto davech 85% můžu, 3% dětí a zbytek jsou ženy.
Muži nechávají své rodiny v Sýrii a je otázka jestli si je sem pak nepřivlečou následovně, protože naše politika jim dovolí si sem vzít příbuzné.
Nebude to žádný přinos pro Evropu, pomalu nás obsadí.. Už teď si prosazujou např. zákazy krátkých sukní, bikin, dál třeba Octoberfestu. Ve Francii a Švédku už jsou no-go zóny kam se policie bojí jít! Teď se tomu všemu smějeme, ale zachvíli jich už tu bude víc a najednou si zvolí nějakou vlastní extremistickou stranu a máme po všem.
Nejsou to váleční uprchlíci, to je obsazení Evropy! Ani nemluvím o tom že se mezi něma schovávají bojovníci Islámského státu.
Štve mě že málokteří čeští politici si to uvědomují a nic s tim nikdo pořádně nedělá! Odthnul bych se od EU! EU JE ZLO!
Taky mě štve srovánaní těchto uprchlíků s čechy uprchlíky za komismu. Češi se přece přihlásili do daných zemí LEGÁLNĚ a pokorně čekali jestli je daná země přijme a co jim nabídne. Nešířily všude češtinu, své náboženství, ale prostě se přizpůsobili, navíc byli většinou vzdělání a až dodnes jsou přínosem pro státy jako USA atd.
Taky mi přijde absurdní že si sem Merkelová imigranty přizvala a pak zavřela vrátka. C-D Prý je pod hrozbami IS, myslím, že na to taky něco bude. Tak blbá být nemůže.
Shnující animované video až z Japonska, kde si z nás dělají srandu a jen si plácají na čelo..
Samozřejmě všechny imigranty nestrhuji do jednoho pytle, ale jak se má poznat kdo z tisícového davu je ten dobrák a kdo je bojovník IS a kdo se přizpůsobí a kdo ne? To je už radši všechny odmítnu.