• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Hmmm...
Zdravím.
Rozhodla som sa spravit návod na unban pre debilov čo nevedia napísať žiadosť o unban .
Som zvedava koľko FM tu bude..

Takže :
Dôvod Hacky :
Ahojte na nick napr. Jatylove mi udelili ban za hacky čiže ka, a prosím o unban,chcem sa vrátiť znova na CM. Vaša napr. Jatylove

Dôvod spawnery :
Ahojte žiadam o unban,bol som blby že som toľko spawnerov dal na napr. Toľko A toľko chunkcov. Žiadam o 2.sancu :(

Dôvod nadávky urážanie AT,demencia:
Ahoj! Na nick napr. PikachuLP mi udelili ban za demenciu nadávky a Urazanie at.. Veľmi sa chcem ospravedlniť aký som bol/a zlá/ý.. Prosim unban :(

Dôvod podkopavanie..
Ahoj, bola to chyba že som podkopaval hráčov ale nevedel som že za to je ban.. :( prosím unban už to nikdy viac nespravim :) 2.priklad ahojte chcem požiadať o unban pretože som podkopal hráčov a nebolo to odo mňa pekné... Prosím unban..

Toto je len pre debilov čo nevedia napísať o unban....

P

PVNST

Návštěvník
No když k tomu dopíšou ještě o 3-5 vět více, tak to vypadá jako rozumná žádost :D ..

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Hmmm...
Zdravím.
Rozhodla som sa spravit návod na unban pre debilov čo nevedia napísať žiadosť o unban .
Som zvedava koľko FM tu bude..

Takže :
Dôvod Hacky :
Ahojte na nick napr. Jatylove mi udelili ban za hacky čiže ka, a prosím o unban,chcem sa vrátiť znova na CM. Vaša napr. Jatylove

Dôvod spawnery :
Ahojte žiadam o unban,bol som blby že som toľko spawnerov dal na napr. Toľko A toľko chunkcov. Žiadam o 2.sancu :(

Dôvod nadávky urážanie AT,demencia:
Ahoj! Na nick napr. PikachuLP mi udelili ban za demenciu nadávky a Urazanie at.. Veľmi sa chcem ospravedlniť aký som bol/a zlá/ý.. Prosim unban :(

Dôvod podkopavanie..
Ahoj, bola to chyba že som podkopaval hráčov ale nevedel som že za to je ban.. :( prosím unban už to nikdy viac nespravim :) 2.priklad ahojte chcem požiadať o unban pretože som podkopal hráčov a nebolo to odo mňa pekné... Prosím unban..

Toto je len pre debilov čo nevedia napísať o unban....
Ten názov tohto témata by som zmenil ale čo, nápad je to dobrý:).

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Lepšie by bolo, keby to napísal nejaký admin, a pripol to, tak by si to viac ludí prečítalo :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.