• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám tu zostať ?

• Ano

Votes: 16 76.2%
  • Nie

Votes: 5 23.8%

• Total voters
    21
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

NeronSvK

Člen
Jako fakt ? Hele mi nerozhodujeme o tvem odídení..rozhodni sa sam ....C-D A nevím koho to zajíma...hele nezlob se ale myslím si že si to na 2 veci napísal nam je to jedno či odídeš nebo ne..VanesaBith a ty sa uvedom twl tie tvoje komenty ....horšie ako sa hodit pod auto.....Ale aj tak sa ti to aspon v maličkom vrátilo :) Tie hatíky od A-Teamu no...nechcel by som :p :D

NeronSvK

Člen
PS: VanesaBitch jo jo,radsej odit kazdeho tu serieš...:confused: ako napriklad tvoj koment: že bola adminkou už na milion serveroch a ma 13 :D lol ok možna jinde mohla byt i to pochybuju vetšina serveru asi tak 95% serverov ma Admina od 15 rokov a okrem toho napísala že na veku nezáleži :D twl keby nezaleží na veku tak to aj 5 ročne deti v A-Teamu su...ale aj tak su mudrejsie ako ty ;)

NeronSvK

Člen
A inak PVNST mám ten istý názor...tu píšu hovadiny že odchádzaju twl..a koho to zaujíma ? odít hotovo twl.....

Misery96

Dark Lord of the Sith
sice ve většině věcí s tebou plně souhlasím, ale příště budeš hodný když to dáš do 1 příspěvku

NeronSvK

Člen
Tak za 1. nechtel jsem spamovat :D :D ale no...stalo sa ale nemusíš zase tu písat že odchadzas nám je to jedno možno ti tam hrob spravím :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No ale jako zas nemusíte všichni psát komenty typu "Rozhodni se sám" aneb "koho to zajímá ?" mě je jedno co si napíšete, mě jde o vaši odpověd na mou otázku. A ne zbytečně psát somariny...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.