• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Ayweed300x

Nic :(
Možná tě šéfis vybere, ale musíš se chovat rozumně, nebo ho musíš líp znát, nebo se aspoň snažit být nějak užitečný. (Možná udělá vyjímku ;))

Delfik

Člen
Myslím, že kdyby každý chtěl výjimku, tak by Wake nedělal nic jiného, než řešil žádosti. Ta věková hranice je omezena určitě rozumně a Wake má k tomu důvod. Samozřejmě bych chtěl taky klidně vstoupit do AT, ale nebudu přeci někoho otravovat ať mi dá výjimku. Je tam jasně napsané 15+ a prostě si teda budu muset ( v mém případě 10 měsíců) počkat :)

Delfik

Člen
Matrixi, já tě chápu, ale vezmi si, že by mu takto napsalo několik desítek lidí, poněvadž většina je mladší jak 15 let. Vím, že si to neumíš představit, ale kdyby jsi byl majitel, tak by jsi pochopil, že to není nic příjemného, všem těm lidem psát NE a navíc by tě pořád otravovali s dotazy typu : "Proč jsi toho vzal, a mě ne, oba máme 13 let.. "

Ayweed300x

Nic :(
Souhlasím s tebou, ale nevím, jak by zjistil, kolik mu je let, maximálně, kdyby to sem napsal ;). Ať napíše tu přihlášku a do pátku se dozvíme výsledky.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.