Zubek
Zubík :3
Pff
Pff a to mám vědět kdy to bylo ? :0Prosinec 2013 tedy normální 1.7.2
Pff a to mám vědět kdy to bylo ? :0Prosinec 2013 tedy normální 1.7.2
Tak som podobne začínal aj ja, ale to stými mobami (alebo ako sa to píše) som ešte neskúšal :O.No co, i když si @rachsan poděkovala, tak proč nebýt rebel a nepsat dál :3.
Ani si nejsem jistej, od jaký verze MC hraju, maximálně si pamatuji, že první verze, kterou jsem kdy spustil byla verze 1.5 a trvalo mi asi 30 minut než jsem zjistil, jak pokládat bloky xD.
Prostě jsem to stáhl z uložta, sám jsem nevěděl o čem ta hra je .
Pak jsem si zničil počítač milionem mobů, které jsem si naspawnoval :3 Ach ty starý časy (rofl).
První update, o kterém jsem nějak aktivně věděl byl update 1.6, ve kterém byly přidány koně a craftitelný sedla, který byly po chvíly odebrány.
Abych se přiznal, přibližně 1 rok jsem ztvrdnul na 1.5.2, protože jsem si neuměl najít warez launcher pro MC 1.7+ xDDDD.
Díky vám jsem si ale koupil originální MC a konečně je ze mě alespoň trošičku Majnkraft proffík. Děkuji.
njn jsi rebel a za to dostaneš sušenku!! cgNo co, i když si @rachsan poděkovala, tak proč nebýt rebel a nepsat dál :3.
Ani si nejsem jistej, od jaký verze MC hraju, maximálně si pamatuji, že první verze, kterou jsem kdy spustil byla verze 1.5 a trvalo mi asi 30 minut než jsem zjistil, jak pokládat bloky xD.
Prostě jsem to stáhl z uložta, sám jsem nevěděl o čem ta hra je .
Pak jsem si zničil počítač milionem mobů, které jsem si naspawnoval :3 Ach ty starý časy (rofl).
První update, o kterém jsem nějak aktivně věděl byl update 1.6, ve kterém byly přidány koně a craftitelný sedla, který byly po chvíly odebrány.
Abych se přiznal, přibližně 1 rok jsem ztvrdnul na 1.5.2, protože jsem si neuměl najít warez launcher pro MC 1.7+ xDDDD.
Díky vám jsem si ale koupil originální MC a konečně je ze mě alespoň trošičku Majnkraft proffík. Děkuji.
a vyzeras ako pro ktori hraje od zacatku (woot)(buck)x3Prosinec 2013 tedy normální 1.7.2