Fialka♡
Velmi známý člen
Ahoj
Na CM hrám veľmi veľmi veľmi veeeeelmi dlho a tak som sa rozhodla napísať mojich BFF samozrejme aj tych čo vo friends nemám ale budú tam aj admini atď..
BFF (best friends forever)
Najradšej začínam naj-lepšími
1. @PrasiakkSK si proste najlepší hráč mám ťa veľmi rada na teba žiadnu spinku ani špendlík nemám
2. @micik10 ty keď si mi zabila ten humor tak som sa dosrala
3. @FrozenLeafCZ no teba keď som spoznala tak to bol výbuch šťastia
4. @Madara311YT no sorry že som ti vyžrala bossa ale nezabijam ho vždy takže
5. @MrRiox no a čo ty keď som ti povedala debil bola som smutná že nadávam na kamaráta
6. @MrTokySK @MrJarkoSK ja vás proste zbožňujem.. Ja vás nechcem stratiť
7. @PVNST teba síce vo friends nemám ale prídeš mi ako naj admin
8. @MissChristal ty tu asi niesi registrovana ale mám ťa rada
9. @YouAreDEAD no tak raz prišlo k tomu že z friends som si ťa fakt musela vymazať no ale potom som sa zmiernila
10. @Lucypis ani ty tu asi niesi ale nevadí mám ťa rada
11. @MasterTarik ty si sa mi začala páčiť tak mi daj tvoj nick Ko hras Na cm aby som si ťa mohla pridať si tiež ako micik
Ak som na niekoho ale že vážne na niekoho zabudla napíšte mi.. Nevedela som sa spamätať ale toto boli Top 11 Bff
Došli screeny!
Na CM hrám veľmi veľmi veľmi veeeeelmi dlho a tak som sa rozhodla napísať mojich BFF samozrejme aj tych čo vo friends nemám ale budú tam aj admini atď..
BFF (best friends forever)
Najradšej začínam naj-lepšími
1. @PrasiakkSK si proste najlepší hráč mám ťa veľmi rada na teba žiadnu spinku ani špendlík nemám
2. @micik10 ty keď si mi zabila ten humor tak som sa dosrala
3. @FrozenLeafCZ no teba keď som spoznala tak to bol výbuch šťastia
4. @Madara311YT no sorry že som ti vyžrala bossa ale nezabijam ho vždy takže
5. @MrRiox no a čo ty keď som ti povedala debil bola som smutná že nadávam na kamaráta
6. @MrTokySK @MrJarkoSK ja vás proste zbožňujem.. Ja vás nechcem stratiť
7. @PVNST teba síce vo friends nemám ale prídeš mi ako naj admin
8. @MissChristal ty tu asi niesi registrovana ale mám ťa rada
9. @YouAreDEAD no tak raz prišlo k tomu že z friends som si ťa fakt musela vymazať no ale potom som sa zmiernila
10. @Lucypis ani ty tu asi niesi ale nevadí mám ťa rada
11. @MasterTarik ty si sa mi začala páčiť tak mi daj tvoj nick Ko hras Na cm aby som si ťa mohla pridať si tiež ako micik
Ak som na niekoho ale že vážne na niekoho zabudla napíšte mi.. Nevedela som sa spamätať ale toto boli Top 11 Bff
Došli screeny!
Přílohy
-
741.1 KB Zhlédnutí: 170
-
1.7 MB Zhlédnutí: 190
Naposledny upraveno: