• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Ahoj :)
Na CM hrám veľmi veľmi veľmi veeeeelmi dlho a tak som sa rozhodla napísať mojich BFF :) samozrejme aj tych čo vo friends nemám ale budú tam aj admini atď..

BFF (best friends forever)
Najradšej začínam naj-lepšími :)
1. @PrasiakkSK si proste najlepší hráč :D mám ťa veľmi rada :) na teba žiadnu spinku ani špendlík nemám ;)
2. @micik10 ty keď si mi zabila ten humor :D tak som sa dosrala :D
3. @FrozenLeafCZ no teba keď som spoznala :D tak to bol výbuch šťastia

4. @Madara311YT no sorry že som ti vyžrala bossa ale nezabijam ho vždy takže;) :D
5. @MrRiox no a čo ty :D keď som ti povedala debil :( bola som smutná že nadávam na kamaráta
6. @MrTokySK @MrJarkoSK ja vás proste zbožňujem.. Ja vás nechcem stratiť :( :)
7. @PVNST teba síce vo friends nemám :eek: ale prídeš mi ako naj admin :D
8. @MissChristal ty tu asi niesi registrovana ale mám ťa rada :)
9. @YouAreDEAD no tak raz prišlo k tomu že z friends som si ťa fakt musela vymazať no ale potom som sa zmiernila :)
10. @Lucypis ani ty tu asi niesi ale nevadí :) mám ťa rada
11. @MasterTarik ty si sa mi začala páčiť tak mi daj tvoj nick Ko hras Na cm aby som si ťa mohla pridať :D si tiež ako micik :)
Ak som na niekoho ale že vážne na niekoho zabudla napíšte mi.. Nevedela som sa spamätať ale toto boli Top 11 Bff :)

Došli screeny!

Přílohy

Naposledny upraveno:

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Na CM hrám veľmi veľmi veľmi veeeeelmi dlho a tak som sa rozhodla napísať mojich BFF :) samozrejme aj tych čo vo friends nemám ale budú tam aj admini atď..

1. @PrasiakkSK si proste cool na teba žiadnu spinku ani špendlík nemám ;)

4. @Madara311YT no sorry že som ti vyžrala bossa ale nezabijam ho vždy takže;) :D
5. @MrRiox no a čo ty :D keď som ti povedala ***** :( bola som smutná že nadávam na kamaráta
9. @YouAreDEAD no tak raz prišlo k tomu že z friends som si ťa fakt musela vymazať no ale potom som sa zmiernila :)
Ak som na niekoho ale že vážne na niekoho zabudla napíšte mi.. Nevedela som sa spamätať ale toto boli Top 10 Bff :)
:3333 Cool, ja som nevedel že som Cool(arghh)(arghh)

micik10

Kráľovná Narnie :*
Pre tých čo nechápu:
VanessaBitch: :D :D zabila si :D
micik10: Koho? :eek:
VanessaBitch: Humor :D
micik10: Ja som zabila humor. Povedzte mi, kto toto dokáže? :D

EliteLoki

Velmi známý člen
Jeeeeee :DDD a ten popisok mna ten boss som mal Rage pretože ma zabili (malsom full dia :D) poviem si ide na bossa prveho my vyžeri a ptm ty ale s toho si nič nerob mal som Rage asi o mne každý vie že som velky Rager o tom svedčia mojich 11 Mutov a 1 ban za nadavky :DDD

Bulldozer1337

Velmi známý člen

1. @PrasiakkSK si proste najlepší hráč :D mám ťa veľmi rada :) na teba žiadnu spinku ani špendlík nemám ;)

5. @MrRiox no a čo ty :D keď som ti povedala ***** :( bola som smutná že nadávam na kamaráta
Ak som na niekoho ale že vážne na niekoho zabudla napíšte mi.. Nevedela som sa spamätať ale toto boli Top 10 Bff :)
A ja som kde (arghh):'((cow)(nailbiting)(punch) :DDDDDD:eek:

Fialka♡

Velmi známý člen
Tak čakať :D
Keď nedám do prvého screenu Prasatko a rioxa tak je zle a keď to dám sem tak prasiak hneď na to že je cool že je len cool a nato riox že opakujem toto nechápem :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Tak čakať :D
Keď nedám do prvého screenu Prasatko a rioxa tak je zle a keď to dám sem tak prasiak hneď na to že je cool že je len cool a nato riox že opakujem toto nechápem :D
Ne, ja iba hovorím, že som to vymyslel ja, a teraz ste všetci začli vypisovať friends listy :D Nemyslím to v zlom...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.