Aj mne noMěj se.. jsem fakt úplně zdrcený z tvého odchodu, je to jak šíp do srdce. Bude se mi po tobě hrozně skýskat.
Hlavně na webu...
Ne díky (kappa)Problém je v tom že koncim kôli Ip Banu ktorý mi dal SpiritV a zamietol mi ip unban :'( takže naozaj sa majte a spirita som nechcela uraziť tou nadavkou že je blby A tou sťažnosťou ktorú napísala moja sestra C-D veľmi ma mrzí čo sa mi stalo.. No a myslím že na cm sa anj nevrátim a možno sa už ani neuvidime nikde.. Budem si lietať v nebicku z mojou mamou... Mám to v živote veľmi ťažké a ak o tom neviete môžem to napísať do off topicu o mojej rodine a čo sa jej stalo a čo sa stane mne..
Nechcem sa vyhovarat ale ten spam celý čas vytvárala moja mladá sestra a preto končímNejsom zlý ale poviem ty to takto..
Prečo si robila taký spam a také blbosti sem dávala??
Mali by sme ta rady ale no to tvoje spamovanie a blbé príspevky...
Tak atd sa ty tvoj život polepší![]()
A jeje.. další zápletka.Nechcem sa vyhovarat ale ten spam celý čas vytvárala moja mladá sestra a preto končímniektoré príspevky som tam dala ja ale ten spam robila mladá sestra..nemôžem ju obviňovať doma bo budem spať na záhrade v stane..
...to je jednoA jeje.. další zápletka.
(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)
Deade ale notakvšechny nás to ranilo a dostaly sme záchvat (smíchu) (poop) (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(kappa)