• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Tak a je to tu. Jak jste již z názvu tohoto téma mohli vyčíst, jedná se o můj odchod z Admin týmu.
Většina z vás se hned bude ptát "Proč?", na to vám odpovím následovně:

Již delší dobu to v Admin Teamu houstlo a držely se různé emoce. Hráči, kteří na CM hrají delší dobu, si mohli všimnout, že postupně AT opouští starší členové, ale rozhodně to není kvůli nějaké smlouvě, či tak, to vůbec. :D

Jde spíše o to, že někteří nedodrželi, co měli, další i po opětovných varováních nepolepšili své chování a někteří to zkrátka zabalili a šli dál. Ale asi Vás zajímá můj konec v AT.. Už se k tomu dostávám, nebojte.

Poslední dobou to mezi mnou a dalšími členy AT bylo velmi roztržité, hlavně tedy s panem Majitelem. Dříve jsme se normálně bavili a zkrátka vše bylo v pohodě, jenže postupem času se naše loď nabral jiný kurz, tudíž ten, který je pro obě strany méně příjemný a začali jsme se, jak to říci, "pošťuchovat" a náhle se na to začly navalovat další věci, které vedly k tomu, že se nakonec rozhodlo, že bude lepší, když z AT odejdu. Upřímně jsem svůj odchod plánoval již tento víkend, ale Wake byl rychlejší (tak nějak jsem to po našem rozhovoru čekal).

Další věc je ta, že si někteří jedinci (nebudu jmenovat) stěžovali na mé vystupování na serveru, kdy jsem např. místo normálního pozdravu používal frázi "Čau smradi", apod., jenže vtip byl v tom, že většina hráčů to brala ze srandy, jenže, znáte to, jednomu se to nelíbí, napojí se další a je z toho veliká bublina. Ti, co mě znají již delší dobu, ví, že já bych nikoho záměrně nenazýval jakkoliv hanlivě, jen proto, abych si vybil svou zlost, či něco podobného, ale chápu to, ne každému se to mohlo líbit a mé vystupování, jakož to Admin, mohlo být lepší, ale to jsem holt já a nedokážu se chovat naprosto eticky, atd., prostě jsem typ, co je pro každou srandu a rád si utahuje i sám ze sebe.

Následovně na mě prý doléhaly stížnosti ze strany členů AT, kterým se též nelíbilo mé "vtipkování" na jejich adresu, ovšem mě spíše rozesmálo a zarazilo zároveň to, že jim to před tím nějak nevadilo a náhle, když se očividně řešil můj vyhazov/odchod/důchod/permanentní dovolená, jim to začalo vadit a snažili se nahrnout co nejvíce věcí, jen, aby z toho byla co největší bublina. Tímto si na nikoho nestěžuji, nebudu přeci nějaký zakomplexovaný jedinec, který tu hned začne nadávat na každého, kdo za to může či nemůže, to vůbec.

Chci jen říci, že CM pro mě není, čím bývala a může za to hlavně ten fakt, že odešla spousta členů ze starého AT a s nimi i hráči, kteří tvořili CM jedinečnou a prostě, měla své kouzlo. Po této větě mě hned neukamenujte, CM je nadále vyjimečná, hrají zde každým dnem noví hráči, nastupují noví členové do AT a já jsem jedině rád. Však si to vemte.. Já jsem v AT byl cca rok a půl a i to je pro mě velmi, velmi, velmi dlouhá doba. Za tuto dobu jsem stihl prožít nespočet věcí, potkat spousty nových hráčů, kteří se pak vyšplhali do AT nebo zde zůstali do teď. Sám nemám už na MC moc času, kvůli práci a dalším povinostem, takže má aktivita je téměř nulová, proto bude i lepší, když zde bude někdo, kdo bude více aktivní a bude nápomocen serveru, jak nejvíce to bude možné.

CM se řadí mezi jedny z mála serverů, kde je velmi dobrá komunita hráčů, kteří dokážou posouvat hranice tohoto serveru dál a dál, den co den, jsem potěšen z toho, kam se CM posunula ze dne, kdy jsem nastoupil až do dnešních dnů.

Nakonec chci jen poděkovat všem, kteří mě za dobu mého adminování povzbuzovali a podrželi mě ve chvílích, kdy to nebylo zrovna dvakrát lehké a snášeli mé nálady (ti, kteří to zažili, ví, o čem mluvím). Nebudu tu nikomu pochlebovat nebo tak něco, zkrátka každý jedinec na serveru tvoří kousek celého serveru a já chci jen popřát stávajícím lidem v AT, kteří zde setrvali do teď nebo teprve nastoupí, hodně štěstí a hlavně pevné nervy.

A nebojte se, na serveru mě budete vídat i nadále.
Ještě jednou, díky všem. :)

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Škoda no... Síce ťa poznám poväčšine z fóra, ale si skvelý grafik, milý človek a super hráč MC. (Ako si môžeš všimnúť, stále mám avatar aj banner od teba a nehodlám sa to zmeniť.) Tak... Ktovie, dúfam že dostaneš od Waka LEGENDU, pretože ty jednou si... Pomáhal si tvoriť históriu CM, tak ako Menceľ... Veľké DÍKY za všetko čo si pre nás robil a robiť možno aj budeš.
HorzkaSVK
PS: Na Skyblocku máš u mňa koňa, stačí napísať.

Edit: Wake ti nechce dať legendu(zaujímavé že Bobovi vtedy dal ._________.) Ale dúfam že aspoň nejaké VIP ti dá.

Naposledny upraveno:

xYuriiChan

Velmi známý člen
No to nene, Byl jsi suprový Admin! Tebe jsem mněla nejradši, a vždycky budu! Ikdyž už nebudeš v A-Teame! Byl jsi moc suprový!! Legendární Admin pro mně! Vždycky si mi dokázal pomoct a zlepšit náladu! Normálně brečím! Nadále budeš můj nej kámoš! Moc si nepíšeme Atd. ale stejně, mám tě moc ráda! A doufám že tě budu potkávat na CM! Dávám ti jenom jedno velké Díky!!!!!!! :)

Radiko

ExHelperis
Ach jo :confused:
Je ta škoda Cheapík :( Ale vždy si bol a budeš symbol CM :)
Tak na nás nezabudni a niekedy si na nás spomeň my sme tý ktorý nikdy nezabudnú!
Veľa šťastia v živote a lásky :)
zbohom budeš mi chýbat.....tvoj Helperis

YouAreDead

MikeJeBan
neeee proč bude nám smutno :/:':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)'((arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh):mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(C-DC-DC-DC-DC-D:':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)':)'(

P

PVNST

Návštěvník
Cheap_ Navždy v našich telkách :D :C

Byl jsi fajn, tak se někdy zase stav :D Rebel TéVé :D

iSpen_Cz

Pen*sák
Taky se přidám.. I když jsi mě cheape furt provokoval měl jsem tě i tak rád :) Prožili jsme si toho taky dost.. A já taky někdy měl chuť aby tě vyhodili za to ale i tak nechci aby jsi odešel :( Ale když už jsi odešel.. Tak .. :/ Hodně štěstí v životě a ať ti nikdy nevypadne signál! :D Ps: Kup si plazmu.. :D

P

PVNST

Návštěvník
Taky se přidám.. I když jsi mě cheape furt provokoval měl jsem mě i tak rád :) Prožili jsme si toho taky dost.. A já taky někdy měl chuť aby tě vyhodili za to ale i tak nechci aby jsi odešel :( Ale když už jsi odešel.. Tak .. :/ Hodně štěstí v životě a ať ti nikdy nevypadne signál! :D Ps: Kup si plazmu.. :D
No si vzpomínám na vaši skyblock příhodu :D :D

Nerdy42

Developer
Developer
:( No... je tě škoda, ale už s tím nejde nic dělat :(
Tak mi nezbývá nic jiného než ti popřát vše nejlepší v životě... :)

Pixelpuma_CZE

Princezna
Hodně jsi mě tímto zklamal.. Z toho všeho co tady čtu je mi do breku. (Oh ano, smějte se) Bez tebe nikdy nebude CM taková jaká byla, a já PEVNĚ doufám, že se sem co nejdříve vrátíš a vše si s Wakem vyříkáte. Tohle se nemělo stát...

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
(arghh):'(Cheape, chápem to... nech sa ti v tvojom živote darí, veľa šťastia do života, nemusíš mať na servery legendu, legenda si už pre mňa teraz :)

Good Luck Cheap! :'(
Budeš vždy v našich srdciach!

Ayweed300x

Nic :(
Tak a je to tu. Jak jste již z názvu tohoto téma mohli vyčíst, jedná se o můj odchod z Admin týmu.
Většina z vás se hned bude ptát "Proč?", na to vám odpovím následovně:

Již delší dobu to v Admin Teamu houstlo a držely se různé emoce. Hráči, kteří na CM hrají delší dobu, si mohli všimnout, že postupně AT opouští starší členové, ale rozhodně to není kvůli nějaké smlouvě, či tak, to vůbec. :D

Jde spíše o to, že někteří nedodrželi, co měli, další i po opětovných varováních nepolepšili své chování a někteří to zkrátka zabalili a šli dál. Ale asi Vás zajímá můj konec v AT.. Už se k tomu dostávám, nebojte.

Poslední dobou to mezi mnou a dalšími členy AT bylo velmi roztržité, hlavně tedy s panem Majitelem. Dříve jsme se normálně bavili a zkrátka vše bylo v pohodě, jenže postupem času se naše loď nabral jiný kurz, tudíž ten, který je pro obě strany méně příjemný a začali jsme se, jak to říci, "pošťuchovat" a náhle se na to začly navalovat další věci, které vedly k tomu, že se nakonec rozhodlo, že bude lepší, když z AT odejdu. Upřímně jsem svůj odchod plánoval již tento víkend, ale Wake byl rychlejší (tak nějak jsem to po našem rozhovoru čekal).

Další věc je ta, že si někteří jedinci (nebudu jmenovat) stěžovali na mé vystupování na serveru, kdy jsem např. místo normálního pozdravu používal frázi "Čau smradi", apod., jenže vtip byl v tom, že většina hráčů to brala ze srandy, jenže, znáte to, jednomu se to nelíbí, napojí se další a je z toho veliká bublina. Ti, co mě znají již delší dobu, ví, že já bych nikoho záměrně nenazýval jakkoliv hanlivě, jen proto, abych si vybil svou zlost, či něco podobného, ale chápu to, ne každému se to mohlo líbit a mé vystupování, jakož to Admin, mohlo být lepší, ale to jsem holt já a nedokážu se chovat naprosto eticky, atd., prostě jsem typ, co je pro každou srandu a rád si utahuje i sám ze sebe.

Následovně na mě prý doléhaly stížnosti ze strany členů AT, kterým se též nelíbilo mé "vtipkování" na jejich adresu, ovšem mě spíše rozesmálo a zarazilo zároveň to, že jim to před tím nějak nevadilo a náhle, když se očividně řešil můj vyhazov/odchod/důchod/permanentní dovolená, jim to začalo vadit a snažili se nahrnout co nejvíce věcí, jen, aby z toho byla co největší bublina. Tímto si na nikoho nestěžuji, nebudu přeci nějaký zakomplexovaný jedinec, který tu hned začne nadávat na každého, kdo za to může či nemůže, to vůbec.

Chci jen říci, že CM pro mě není, čím bývala a může za to hlavně ten fakt, že odešla spousta členů ze starého AT a s nimi i hráči, kteří tvořili CM jedinečnou a prostě, měla své kouzlo. Po této větě mě hned neukamenujte, CM je nadále vyjimečná, hrají zde každým dnem noví hráči, nastupují noví členové do AT a já jsem jedině rád. Však si to vemte.. Já jsem v AT byl cca rok a půl a i to je pro mě velmi, velmi, velmi dlouhá doba. Za tuto dobu jsem stihl prožít nespočet věcí, potkat spousty nových hráčů, kteří se pak vyšplhali do AT nebo zde zůstali do teď. Sám nemám už na MC moc času, kvůli práci a dalším povinostem, takže má aktivita je téměř nulová, proto bude i lepší, když zde bude někdo, kdo bude více aktivní a bude nápomocen serveru, jak nejvíce to bude možné.

CM se řadí mezi jedny z mála serverů, kde je velmi dobrá komunita hráčů, kteří dokážou posouvat hranice tohoto serveru dál a dál, den co den, jsem potěšen z toho, kam se CM posunula ze dne, kdy jsem nastoupil až do dnešních dnů.

Nakonec chci jen poděkovat všem, kteří mě za dobu mého adminování povzbuzovali a podrželi mě ve chvílích, kdy to nebylo zrovna dvakrát lehké a snášeli mé nálady (ti, kteří to zažili, ví, o čem mluvím). Nebudu tu nikomu pochlebovat nebo tak něco, zkrátka každý jedinec na serveru tvoří kousek celého serveru a já chci jen popřát stávajícím lidem v AT, kteří zde setrvali do teď nebo teprve nastoupí, hodně štěstí a hlavně pevné nervy.

A nebojte se, na serveru mě budete vídat i nadále.
Ještě jednou, díky všem. :)
Šéfis dej mu prosím aspoň Hl. VIP, zaslouží si ho... :/

Misery96

Dark Lord of the Sith
Máš pravdu..Jak se mění celý AT tak už tam prostě není ta atmosféra co bývala a je to úplně něco cizího..
Škoda, že odcházíš :(
Užívej si "dovolenou" a někdy se zastav.
Ahoj

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.