• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Tahysak

Člen
ted uz vazne placem pametas ked sme hrali spolu skywars s CookieFloink jak sme se spolu proti tebe ukrili v strede
a nakoniec si vyhral ??? to byli casi a ted JSI PRYC !!!!! :(
Neni jen nebude admin nechápu co s váma je když už nebude admin tak si ho nevšimnete nebo co ? Můj idol je to furt ať je admin nebo hráč mě je to fuk :) proč by teď nemohl hrát SkyWars atd. Furt to bude hráč ... jen nebude prostě admin ;) :D :)

Jbnek :P

Velmi známý člen
Byl jsi můj nejoblíbenější admin už od té doby co jsem se připojil na server,a napsal jsem:Omg televize! :D a všichni se do chatu začali smát. :D
Pak jsem se všem chlubil že se kamarádím s adminem. :D
A taky jak jsme spolu hrávali SW,njn jsou to starý dobrý časy,a lidí odcházejí,ale udělal jsi pro CM hodně,a lidí se musí střídat.

Kundros

Builderoušek
ne ne ne ne ne ne !! neeee ! tebe cheapku znám tak dlouho (cca 1 rok) až mi je do breku bil jsi jeden z nej v at :( proč :( život jde dál no co :(

KrpMan

Člen
Čípe, takový šoky ty jo :/. Ale nedá se nic dělat, vše jednou končí a jiné začíná :D super chlápek budeš stále :). Nikdy nezapomenu, jak jsi nám pomohl, když jsi ještě nosil titul, vážím si toho. Jinak na vanillu prosímtě nezapomeň, stav se a zaručuju Ti, že se nudit nebudeš :D. Jinak přeju do života vše dobré :D. Ahoj.

Cheape budes mi velmi chybat ked som hral este Survival tak si mi pomohol a ja som vzdy od teba chcel tvoju hlavu :D
Ale bol si moj najlepsi admin nikdy som nestretol takeho dobreho admina ;) Ked si zacal s tymi bannermi a ostatnymi vecami tak uz bolo vydiet ze ty nie si len dobry admin ale aj dobry clovek ktory rad pomaha je velka skoda ze odchadzas z AT bol si pre CM velky prinos
Budes mi chybat Cheape :':)':)'(

PS: dufam ze sa niekedy stretneme na servery ;)

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
R.I.P. : SuperAdmin Cheap Tévé
We will mis ya :(
True legends dont dye, They Only respawn - DeejayPanda 2015
P.S.: Ten DeejayPanda som ja xD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.