No wow, takových reakcí, až mi z toho jde kabel kolem.
Ano, známe se převážně z fóra, ale aspoň, že známe. Jsem rád, že se Ti má tvorba líbí a těší mě, že ji stále využíváš.
Veliký dík patří jedině všem hráčům, tedy i Tobě, protože bez ostatních by server nebyl, čím je dnes.
CM dle mě neupadne, jen se zde dějí změny, ať už takové, že je zde více serverů nebo ty, které vyžadují změnu členů v AT, ale určitě to nikdy nebude natolik špatné, že by server musel skončit.
Děkuju moc, Kůkí, toto velmi potěší a zahřeje na srdci. Brečet nesmíš, určitě se na serveru ještě několikrát shledáme, třeba až tolikrát, že Ti začnu lézt na nervy.
Ne, sranda samozřejmě.
Změny jsou někdy nevyhnutelné, některé jsou příjemné, některé ne, ale určitě bych nikdy na vás nezapomněl, na tak skvělou komunitu hráčů, to bych nedokázal. Děkuju moc za podporu, Radiko. Jsem hlavně rád, že AT oplývá lidmi, jako jsi Ty, vždy dokážeš pomoci a hlavně jsi stále pozitivní, tak to má být.
Děkuji
Neboj sá, určitě se budu na serveru ukazovat a škádlit Tvé nervy (v dobrém slova smyslu).
Penisáku, veškeré provokace byly pouze ze srandy, nikdy jsem to nemyslel tak, abych Tě naštval, max. jsem Tě rád škádlil a nedělej, že to nevíš, kluku jeden ušatá! Každý má někdy blbý den a holt se to zvrtne, že ho tyto věci ještě více pobuří a chce, aby dotyčná osoba zmizela z povrchu zemského, jenže si nemysli, že Tě nemám rád, mám, tak mi hlavně dělej radost tím, že budeš vykonávat svou práci na výbornou.. A děkuju moc, velmi mne to potěšilo.
Je to tak, život jde dál, ať už ten kostičkový nebo ten více kulatější. Děkuji Ti za to a přeji Ti, jakož to čerstvému členovi AT, aby jsi odolal všem nervům a byl velikým přínosem pro komunitu.
Jestli-že jsem Tě zklamal, tak mě to mrzí, jenže někdy člověk musí dělat rozhodnutí, která jsou bolestivá a nevyhnutelná. Brečet nesmíš, max. tak kvůli tomu, že jsi se drápl do zadku. CM bude nadále nejlepší a uvidíš, že vše půjde jen a jen k lepšímu. Na serveru budu hrát i nadále, to se neboj, Pumo chlupatá.
Děkuji, že to chápeš, sám víš, jak to je, takže víš, že nebyla jiná možnost. Děkuji za Tvou podporu po celou dobu, co jsem byl na serveru a hlavně za neustálé objednávky na bannery. Ač jsem se někdy jevil, že jsem na Tebe naštvaný, možná to bylo pouze v důsledku špatné nálady, která nebyla kvůli Tobě, přeci víš, že Tě mám rád, čuníku. Děkuju moc.
Raymonde, kluku jeden, tohle mě těší, ale hlavně zůstaň nadále bláznivý bavič s temperamentem, který se jen tak nevidí.
Není potřeba dávat mi spec. hodnosti či něco takového, holt je to moje rozhodnutí a není potřeba to kompenzovat něčím jiným. Matrixi, přeji Ti hodně pevné nervy a ať jsi nadále úžasný helper, jako doposud, veverko jedna.
Jak jsem již psal, někdy není cesty, která by byla příjemná, ale přesto je potřeba, není to konec světa přeci.
Holt už staré časy nevrátíme, nedá se nic dělat, hodně se toho změnilo, ale Misery, Ty se drž nadále, jsi jeden z málo Adminů, kteří vykonávají svou funkci na jedničku dvakrát podtrženou a pěti hvězdičkami k tomu.
Jenom vítr.
Děkuju moc, určitě přijdu, to se neboj.
Rioxi, odešel jsem jen z funkce, na serveru budu chodit strašit i nadále. Prožili jsme spolu nespočetně moc super chvil a jsem za ně rád. Nesmíš být jakkoliv pobouřen nebo naštvaný, to by Ti akorát pochroumalo Tvou neutuchající vtipnou náladu. Děkuju za podporu a určitě se stavím, s tím počítej, jakože mám na hlavě anténu.
Tahysáku, hasáku jeden. Ano, náš humor je totožný a díky tomu jsme si na Skyblocku užili srandy habaděj.
To mě těší, ale by jsi z toho za chvíli neviděl jen barevné pruhy. Ten event měl větší šťávu a sám víš, že nejsem andílek.
Měj se hezky a přeju spousty dalších, úžasných eventů.
Nic se nedá dělat, CM se rozpadnout nesmí, kdo by pak otravoval Adminy a dělal Miss na Creativu? Neblázni, Dimánku.
Děkuju.
No, začátky byly krušné, ale vybudovali jsme si dobrý vztah, který se udržel, za což jsem rád. Bobkuuu, nepřeháněj, nebo mi zrudne obrazovka. Vidíš, kam jsi to sám dotáhl, doufám, že na své aktuální funkci zůstaneš co nejdéle a povedeš server správným směrem.
Jakékoliv mezery vyplní čas a uvidíš, že dokud tam bude taková komunita, jako teď, nebude problém se s tím vypořádat, ovšem si nemysli, že Tě nebudu prudit na serveru, dát Ti volno, to určitě.
Bylo, jsou to nezapomenutelné zážitky, které si zanechám v kostičkovém srdci.
Ano, oba víme, jak to bylo, bohužel.
Mockrát děkuju, jsem rád, že jsem Tě mohl poznat z té nejlepší možné stránky a věř, že k Tobě chovám veliký respekt, pane Hladový Admine.
Ta snad nedoslouží, ale bůh ví, jak to s ní bude.
Přesně tak, jak říkáš, Flafíku.
No, ze začátku jsme se asi moc nemuseli, hlavně kvůli mým výstupům, ovšem vše se zahladilo a my spolu již vycházeli, za což jsem rád. Děkuji Ti a doufám, že budeš server obohacovat svými zkušenostmi a úžasnými eventy.
Yes, yes, me! Děkuju Zubáku.
Slzy nech tam, kde jsou, provokují Tě, ale musíš se jim vyhnout. Mockrát děkuji za tato slova, jsem rád, že jsem pro vás mohl tvořit různorodé věci a zkrátka, nic netrvá věčně. Děkuju, ovšem nesouhlasím se slovem "obyčejné", na to pozor. Každý hráč je svým způsobem jedinečný, takže bacha nebo Ti odpojim televizi.
Ano, měli, to už je dávno, jsem rád, že jsem tak neučinil, protože jsi jeden z hunterů, kteří chytili nespočet cheaterů a posbírali jejich hlavy do své sbírky. Ne každý má někoho rád, ale jsem rád za Tvou upřímnost, oba víme, jak to mezi námi máme. Děkuji.
Děkuju, určitě uvidíme, kopíráku jeden.
.. Proč? Protože jsem ve Friends neměl nikoho, pak, až se uvidíme na serveru, si Tě přidám.
Já ale nic takového nemyslel, to, že je to kvůli Tobě, sám jsi viděl, že je to téměř moje rozhodnutí, jen mě k němu dokopaly určité věci, nic víc.
Ty časy byly nezapomenutelné, ovšem, nic netrvá věčně, člověk se nemůže ohlížet dozadu, musí jít vpřed a být silný.
Věci okolo serveru, kdy jsi mě zdravil: Kdybych ten pozdrav viděl, určitě bych jej opětoval, ale asi jsem byl slepý nebo jsem zrovna nebyl u počítače, ale to je jedno, hlavně si nemysli, že k Tobě chovám nějakou zášť, to ne. Respektuju Tě a jsem rád, že jsi toleroval všechny moje činy, které někdy nebyly úplně správné.
Poslední dobou už to na mě prostě tak dolehlo, že mi přišlo, že je jedno, jestli v AT budu nebo ne, prostě, nehodlal jsem se jakkoliv obhajovat či něco podobného, víš, že hlavní slovo máš Ty a každý jej musí respektovat. Nic si nevyčítej, stalo se to, co se stát mělo a nemá cenu, aby jsi se kvůli tomu utápěl v tom, že za to můžeš Ty, to vůbec.
Sakra Waku, vždyť víš, že jsme k sobě měli blízko (ne, gay vztah z toho nebyl) a prostě, zažili jsme spolu strašně moc okamžiků, které se zapsaly ať už do historie CM nebo jen do věcí mezi námi. Já nehodlám někoho pošpiňovat, sám vidíš, že jsi server dovedl z ničeho k něčemu, o čem se mluví a zkrátka, je to "boom". Spíš mě mrzí, že se vidíš v tom nejhorším možném světle, ale nevidíš to, s čím vším jsi mi pomohl a podpořil mě, když ostatní chtěli vidět mou TV odpojenou. Možná teď ke konci proběhla nějaká hádka, ale byla to spíše jen chvilková mezera, která vyvrcholila v to, že jsme se poštěkali a nadále se už nebavili, z čehož vyplývá toto rozhodnutí, které je takové, jaké je. Nejvíce mě spíše zarazila věta "Abys neskončil jako sCuess". V tu chvíli jsem měl jasno, že brzy poletím a proto následovalo to, co jsme si následně vyčetli. Nic tu na Tebe nesvaluji či tak podobně, to vůbec. Oba víme, jak to bylo, jak to je a zkrátka doufám, že se nebudeme na serveru, tady či jinde přehlížet a dělat, že, když už nejsem v AT, tak se nebudeme bavit, to vůbec, věř, že Tě mám rád a jsem šťastný za to všechno, co se za uplynou dobu, která činí rok a půl, odehrálo, takže hlavu vzhůru a vše dobrý a pokud ne, tak Ti ustřihnu ofinu.