Jarda_Cz_LP1
Člen
Takže lidi sem dávejte příspěvky proč by měl Helper Horys zůstat.
Ty mi tu něco budeš říkat? Jasně,F4sTeRcZ
Panečku.. a že zrovna TY tu mluvíš o gramaticeže TY tu zrovna hatuješ člověka který je 100x schopnější než ty
že zrovna TY se tu dokážeš takhle sprostě vyjádřit ?
Čteš si čas od času po sobě příspěvky ?
Víš že tvé příspěvky DOST často smysl nedávají a vypadají tak jako by je psalo dítě které se eště pořádně nenaučilo psát ? rozeznávat věty a využívat čárky, tečky, vykřičníky nebo otazníky ?
A co jsi psal, že tady nikomu nepomůžeme.. víš.. kdyby lidé nedělali petice.. kdyby lidé nesbírali podpisy a kdyby lidé neprosazovali své názory.. dost věcí by bylo i v reálném životě dosti jiné..
Tohle je jen projevem lidí kteří si horyse váží, kteří ví že MÁ na to být helperem a chtějí se tak za něj postavit..
To že TY mu závidíš a že víš že pro tebe by toto nikdo neudělal neznamená že si tu můžeš takhle sprostě vytáhnout to co jsi zde napsal..
Btw. nechci tento post plnit hádkama takže kdyby jsi byl té slušnosti můžeš mi napsat do PM nebo se stavit na teamspeaku pokud by jsi tuto věc chtěl řešit..
S pozdravem Depsy (sewASS)
Přesně,Fakt no comment..
@DepsyLOVEU on řekne svůj názor a ty hned vytáhneš F4sterovi problémy který sem vůbec nepatří![]()
Přesně,
já gramatiku ovládám,
to když napíše Horys mi na TS3 "uvydím" tak to je vrchol..
PS: Martine díky,
že si se mnou![]()
Prosím tě, Horys je 100x lepší jak ty.. odejdi si sám x)Přesně,
já gramatiku ovládám,
to když napíše Horys mi na TS3 "uvydím" tak to je vrchol..
PS: Martine díky,
že si se mnou![]()
A ty taky buď ticho.. sám máš 12 a pomlouváš tu, lepší osobu než si ty.. x)Horys musí odejít!!! Neví Gramatiku a ešte něco ale to asi neřeknu...
Huhihihi hate.Ty asi nechápeš co je překlik... Každý člověk není robot aby neměl vše bez chyby.Jsme přeči lidi, a lidi dělávají chyby.
+ tebe jsme nikdy na serveru neviděl ale Horyse už několikrát..
Huhihihih, hate.Prosím tě, Horys je 100x lepší jak ty.. odejdi si sám x)