• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

The_Teruush

Velmi známý člen
Lidí :D Vás je :D Všechny udělám nebojte! Jen proosíííím pochopte že nejsem pořád na Compu :) Ale dnes už začnu dělat dalšííí :DD

Mějte se krásně,piště příběhy
a Bonsai :D

micik10

Kráľovná Narnie :*
Lidí :D Vás je :D Všechny udělám nebojte! Jen proosíííím pochopte že nejsem pořád na Compu :) Ale dnes už začnu dělat dalšííí :DD

Mějte se krásně,piště příběhy
a Bonsai :D
Príbehy jo? Zachviľku tu všetci budú písať príbehy... no JA budem v tom najlepšia! Lebo už som :D

Pixelpuma_CZE

Princezna
Jasně :DDDDD heh,tak mi můžeš pomoct! :D Piš všechno co víš o Fnaf-Ku :D
Jsou tam strašidelní plyšáci a vy koukáte do kamer v různých částech budovy a někdy se tam objeví jeden z těch plyšáků. Je tam Freddy - Medvěd, Foxy - Liška, Bunny - Králík a ještě nějaké ale to je vedlejší. To je vše. -peachninja

The_Teruush

Velmi známý člen
Jsou tam strašidelní plyšáci a vy koukáte do kamer v různých částech budovy a někdy se tam objeví jeden z těch plyšáků. Je tam Freddy - Medvěd, Foxy - Liška, Bunny - Králík a ještě nějaké ale to je vedlejší. To je vše. -peachninja
Wooooow! Sice jsem to už párkrát dohrála,ale tohle jsem nevěděla :OOO Stejně díky :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.