D
Deleted member 2540
Návštěvník
:O dej si skin pinguina ne veverkyAhoj!som tu zas
a keby ti zostal čas. urobíš mi ešte jeden?
bo mám origo a iný skin
![]()
meno: KupidoSK
Vopred Dankeee!tá minulá je fakt perfektná!
![]()
:O dej si skin pinguina ne veverkyAhoj!som tu zas
a keby ti zostal čas. urobíš mi ešte jeden?
bo mám origo a iný skin
![]()
meno: KupidoSK
Vopred Dankeee!tá minulá je fakt perfektná!
![]()
Veverica je krajšiadej si skin pinguina ne veverky
![]()
to tě zkazilo tučftaka dej -.-Veverica je krajšia![]()
Príbehy jo? Zachviľku tu všetci budú písať príbehy... no JA budem v tom najlepšia! Lebo už somLidíVás je
Všechny udělám nebojte! Jen proosíííím pochopte že nejsem pořád na Compu
Ale dnes už začnu dělat dalšííí
D
Mějte se krásně,piště příběhy
a Bonsai![]()
Máš na WA přes 15K Přečtení?Príbehy jo? Zachviľku tu všetci budú písať príbehy... no JA budem v tom najlepšia! Lebo už som![]()
Co když předběhnu frontu?Máš na WA přes 15K Přečtení?Takžeeee...Radši bych...
![]()
Heh,píšu Slohovku na Čj..TakžeeeeCo když předběhnu frontu?![]()
To jí můžeš napsat sem a vyjde to na stejnoHeh,píšu Slohovku na Čj..Takžeeee![]()
Ale mám najlepšiu tvorbu!Máš na WA přes 15K Přečtení?Takžeeee...Radši bych...
![]()
Egoismus Lvl.0Ale mám najlepšiu tvorbu!![]()
Už som napísalaJasněDDDD heh,tak mi můžeš pomoct!
Piš všechno co víš o Fnaf-Ku
![]()
Jsou tam strašidelní plyšáci a vy koukáte do kamer v různých částech budovy a někdy se tam objeví jeden z těch plyšáků. Je tam Freddy - Medvěd, Foxy - Liška, Bunny - Králík a ještě nějaké ale to je vedlejší. To je vše. -peachninjaJasněDDDD heh,tak mi můžeš pomoct!
Piš všechno co víš o Fnaf-Ku
![]()
Wooooow! Sice jsem to už párkrát dohrála,ale tohle jsem nevěděla :OOO Stejně díkyJsou tam strašidelní plyšáci a vy koukáte do kamer v různých částech budovy a někdy se tam objeví jeden z těch plyšáků. Je tam Freddy - Medvěd, Foxy - Liška, Bunny - Králík a ještě nějaké ale to je vedlejší. To je vše. -peachninja
Já víím..divím se že už to nemá lockMyslím si, že tu vzniká spam zbytočností..![]()
Zajímavé, já to ještě ani jednou nehrál jen koukám videa atd. Nemáš zač xDDDDDWooooow! Sice jsem to už párkrát dohrála,ale tohle jsem nevědělaOO Stejně díky
![]()