• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Dobrý den. Předem upozorňuji, že tuto stavbu jsem teprve před nedávnem začal, a mám hotové jedno křídlo. Jedná se o Battlecruiser ze StarCraftu, tedy bitevní křižník. Není to nic božího, protože je toho moc málo. Proto přikládám 3 fotky, jedna pohled zepředu, druhá z boku, a třetí je fotka vzor, podle které to dělám. (stavím.) Možná z toho bude jednou BedWars mapa, ale takové silné rozměry na BedWars mapu bych asi nedal. Děkuji za pozornost a Hezký den. Ještě, kdo nezná StarCraft, tak si ho zahrajte je to opravdu moc dobrá hra. Sice má špatnou grafiku, ale ta grafika byla na rok 1998 kdy vyšla přelomová. Ještě jednou hezký den.

Váš hráč
Inter.

Přílohy

Naposledny upraveno:

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Dobrý den. Předem upozorňuji, že tuto stavbu jsem teprve před nedávnem začal, a mám hotové jedno křídlo. Jedná se o Battlecruiser ze StarCraftu, tedy bitevní křižník. Není to nic božího, protože je toho moc málo. Proto přikládám 3 fotky, jedna pohled zepředu, druhá z boku, a třetí je fotka vzor, podle které to dělám. (stavím.) Možná z toho bude jednou BedWars mapa, ale takové silné rozměry na BedWars mapu bych asi nedal. Děkuji za pozornost a Hezký den. Ještě, kdo nezná StarCraft, tak si ho zahrajte je to opravdu moc dobrá hra. Sice má špatnou grafiku, ale ta grafika byla na rok 1998 kdy vyšla přelomová. Ještě jednou hezký den.

Váš hráč
Inter.
Kdyby to 3. bylo v MC bych se mi vystřelili oči :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
wow super stavba! :D, doufám že se ti ten projekt podaří! :D

Inter

Velmi známý člen
wow super stavba! :D, doufám že se ti ten projekt podaří! :D
Děkuji :) Moc rád stavím vesmírné lodě a StarCraft je moje nejoblíbenější hra. Battlecruiser jsem chtěl postavit již dávno :) Děkuji za podporu :) Jak jsem stavil zadní stěnu křídla, tak jsem chytil obrovský rage, protože jsem si myslel že je to špatně, smazal jsem to pak jsem si uvědomil že to bylo dobře.. A takhle asi 5x.. :D Dobře se při stavění tohoto poslouchá tohle:
Od 35. sekundy :D Jsem blázen, protože podobně těžkých projektů mám asi 5 :D Dal jsem si challenge a všechny projekty stavím bez použítí /fill a /copy :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.