• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Všetko najlepšie Šípečku náš :) Aby sa ti darilo na serveru :D A aby sí na nás mal nervy a Gratulujem :) :cool:x3(rofl);)(hungry) Ale s tej torty mi musíš dať :D

Horys

Aktivní člen
@CheapTV
Když si někdo začne utahovat z Tvého věku, drž hlavu pěkně vzpříma...
aby nebyly vidět ty vrásky na krku! Všechno nejlepší k Tvým narozeninám :D

Cheap_

(・∀・ )
Sem můžete psát našě Televizní gratulace atd. Jinak Cheape Vše nej! (už 2.:p:D)
Děkuju moc! Takový dort si snad ani nezasloužím :oops: Vážně moc si toho cením ! :)

Všetko najlepšie Šípečku náš :) Aby sa ti darilo na serveru :D A aby sí na nás mal nervy a Gratulujem :) :cool:x3(rofl);)(hungry) Ale s tej torty mi musíš dať :D
Mockrát děkuji, nervy s Vámi budu mít vždy, protože jste úžasní. :) No, tak že jsi to Ty, tak Ti kousek dám (bear)

@CheapTV
Když si někdo začne utahovat z Tvého věku, drž hlavu pěkně vzpříma...
aby nebyly vidět ty vrásky na krku! Všechno nejlepší k Tvým narozeninám :D
Hehe, ale vážně, to je můj věk, jen nemám vrásky jako důkaz. :confused: Děkuju moc Horysi! :)

Všechno nejlepší ! Cheape!
Děkuji moc! :)

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Děkuju moc! Takový dort si snad ani nezasloužím :oops: Vážně moc si toho cením ! :)

Mockrát děkuji, nervy s Vámi budu mít vždy, protože jste úžasní. :) No, tak že jsi to Ty, tak Ti kousek dám (bear)

Hehe, ale vážně, to je můj věk, jen nemám vrásky jako důkaz. :confused: Děkuju moc Horysi! :)

Děkuji moc! :)
Ale tá torta vyzerá úžasne a nemáš začo :D

_iGniSs

Aktivní člen
@CheapTV aj keď som pozadu, aj moje tu je.. :)

Cheap..
To je taká telka..
Oukej, nie..

Díky moc, že existuješ! Kvôli tebe mám super banner! SI PROSTE NAJLEPŠÍ Z CRAFTMÁNIR! AJ KEĎ SI TELKA, MNE JE TO JEDNO! VŠETKO NAJLEPŠIE TEBE CHEAPÍK MÔJ! #NOHOMO

Bye

EldarnSk

Aktivní člen
Ani ja som si to nevšimol, úpimne ma to mrzí, ale musím ti aj ja niečo povedať :D Všetko Najlepšie, Nech sa ti v živote darí s námi aj bez nás, a dúfam že na craftmanii ešte dlho budeš :)

A aby nechýbala torta ! :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.