D
Deleted member 2540
Návštěvník
Děj mne z těch kamosu pryč je divne
1. dislike som ti nedala. 2. Keď dáš bezdôvodne nesúhlasím tak je to divné. Ja sa len pýtam prečo si mi ho dal..Co furt resite tak jsem dal dislike a nesouhlasim a hned to komentuje té a hlávky že vy davate mi samé disliky
Naco mám čekat to je ten duvod1. dislike som ti nedala. 2. Keď dáš bezdôvodne nesúhlasím tak je to divné. Ja sa len pýtam prečo si mi ho dal..
Ale nie ty... To má čakať magkarlik lebo hovoril že je u starkej a tam nemá MC... Tak musí počkať keď príde domov....Naco mám čekat to je ten duvod
Aha já magkarlik ignorují sorry xDAle nie ty... To má čakať magkarlik lebo hovoril že je u starkej a tam nemá MC... Tak musí počkať keď príde domov....
Ach jájAha já magkarlik ignorují sorry xD
Nemám tě ve F, smolaJá tam nejsem :c! Okamžitě si mě přidej! (beaver)
Ja ti dááám že Ťa štvem!!!! DAHojte! Tak tady vám napíšu lidi kterých mám ve Friends jak vidíte z názvu
1. StrawBerry_CZ - Každý ví že je to moje BFF, best holka ever, mám jí moc ráda, přivádí mně k retardaci:3
2. jb00101 - Jb! Justin Bieber! Btw. A ne, nebudu tvoje holka
3. Hihiji - Hihijííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík
4. MrTokySK - Best Helper Ever, fájn člověk.. :3
5. iTz_Jarko - iFz_Farko! Ee.. super Helper :3
6. Flafy_LP - Flafíík ! Super zvládá Admina aj Eventera, prostě bets.. a navíc je to super kámoš :3
7. Ccarmel - Karamelík, mněla jsem karamelovej čaj Ne ale super fakt super builderka! :3
8. MichaelaYork - Best Holka jak Straw.. I když na sebe obě dvě žárlíme, je to super
9. Cheap_ - Super.. Legenda..! Tebe mám moc ráda.. :3
10. PVNST - K tobě se asi moc vyjadřovat nebudu.. Jinak fájn člověk..
11. FrozenLeafCZ - Listí! Zlej!
12. Mitchell2410(Nebo jak to je) - Super, Mišel :3
13. MissChristal - Miss, ty jsi best! :3333 Ty mi vždy pomůžeš :3
14. YouAreDEAD - JůÁrDéd :3 Best, i když mm.. nebudu říkat
15. Alisa250 - Kámoška, best.. jsem s tebou moc ráda..!
16. nejholka - Njn, kámoška, i když spolu moc nemluvíme.. ty jsi furt zabraná do Radika.. C-D
17. RoxiCZ - Kámoška.. Uplně jak Strawíí! Jen mně docela někdy štve..
18. TrillexHraje - Nwm co se to stebou děje, moc už tě nevidám, a sám sis mně odstranil ze skypu:/
19. Simonka2003 - SImčáá Kámoška fájn holka
20. Aywy_TristaX - Njn best best kámoš, i když mně hodně štve!
21. ToumanCZ - Moc tě teda jako mm.. Neznám Jinak fááájn
22. KupidoSK - Kupííd xD Super kámoš, ale taky mně občas štve..
No.. Ty? :OJe to najs,ale kdo říkal že chcu abys byla moje holka
jVážně myslíš ten spam na ask.fm?
Jo jasněěěAle ten je z tvojí strany :c