xYuriiChan
Velmi známý člen
Sušenka ne! Neber si mně do huby!Nn protože sušenka :3
Sušenka ne! Neber si mně do huby!Nn protože sušenka :3
Mrkni sa na môj profil PS. Kappa = k ta kappa že odteraz budem písať ta kappa to: kappa ôňVětšinou tady na forku,to je ironie si vem že někdo napíše "Hej nekecej. KAPPA a myslí tím ironii,viděla jsi snad někdy že by někdo tady na forku napsal KAPPA jako 10 písmeno v Řecké abecedě?
Ok paní Kůkijová C-DSušenka ne! Neber si mně do huby!
Já to nechápu však jsem říkal že bydlím v Bohnicích -_-Mrkni sa na môj profil PS. Kappa = k ta kappa že odteraz budem písať ta kappa to: kappa ôň
No jo já vždy pobavím se svým káčkem a to že mám tady v profilovce Miminko i když nevím proč.Hmm.... mám 2 roky nebo 13 let?Sám nevímHello,někdo si možná myslel že friends nemám,ale překvapivě ano Takže vám řeknu my friends
1. @XFinalGamerX best kámoš hraju s ním na CM už pěkně dlouho cca. rok a ještě neomrzel.
2. @Cheap_ Samozřejmě borec a hlavně ten nejlepší admin co na CM byl Doufám že už ti jde signál
3. @Ccarmel Úplně best builderka že ano Karamelko
4. @Sprajtiik Taky najs admin potkal jsem tě s @Ccarmel na survivalu,a nelituji toho
5. @Liki_cz Likouši co k tomu dodat jsi prostě nej a vždy pobavíš
6. @CookieFloinkCZ Takže to je Kůkí kdo s ní není ve friends že jo
7. StrawBerry_CZ sestra od @_Watashi_ a BFF od @CookieFloinkCZ
8. @Flafy_LP Samozřejmost Flafík prostě best admin
9. @iTz_Jarko Jarko prostě legendární helper Wake určitě nelituje že ti dal tu šanci
10. @MrSpirith Nj náš Spiritík prostě borec a hlavně nechte veverky žít!
@MrTokySK Nevím jak ty,ale jsi taky dobrej helper hlavně ty a Jarko to jde k sobě jen čekat až budeš iTz_Toky
11. @omgmen No jo náš Omík
12. @Aywy_TristaX Jó dobrej helper
13. @PrasiakkSK Taky můj friend,ale on semnou asi ne :c
14. @FrozenLeafCZ Jo jo náš listík
15. @Pixelpuma_CZE Naše puma prostě borec
16. @Radiko Prostě helperis
17. @Lokri Prostě dobrej admin sice tě na serveru moc nevídám,ale jsi dobrej
18. @MrWakeCZ Prostě Wejk má ode mě palec nahorů za to,že vede takhle velkej server
19. @micik10 Prostě micka co k tomu dodat jo a jinak najs bow skill
20. @MrRiox No jo prostě aktivní na forku a furt si píše v /f bmsg s hihijim
Tohle byly asi všichni mí friends sice moc nezajímáve,ale co už mám jich málo jsem Forevr meloun :/
Kdyby někdo brečel proč tam není tak napiš!
A já jsem kde ? :OHello,někdo si možná myslel že friends nemám,ale překvapivě ano Takže vám řeknu my friends
1. @XFinalGamerX best kámoš hraju s ním na CM už pěkně dlouho cca. rok a ještě neomrzel.
2. @Cheap_ Samozřejmě borec a hlavně ten nejlepší admin co na CM byl Doufám že už ti jde signál
3. @Ccarmel Úplně best builderka že ano Karamelko
4. @Sprajtiik Taky najs admin potkal jsem tě s @Ccarmel na survivalu,a nelituji toho
5. @Liki_cz Likouši co k tomu dodat jsi prostě nej a vždy pobavíš
6. @CookieFloinkCZ Takže to je Kůkí kdo s ní není ve friends že jo
7. StrawBerry_CZ sestra od @_Watashi_ a BFF od @CookieFloinkCZ
8. @Flafy_LP Samozřejmost Flafík prostě best admin
9. @iTz_Jarko Jarko prostě legendární helper Wake určitě nelituje že ti dal tu šanci
10. @MrSpirith Nj náš Spiritík prostě borec a hlavně nechte veverky žít!
@MrTokySK Nevím jak ty,ale jsi taky dobrej helper hlavně ty a Jarko to jde k sobě jen čekat až budeš iTz_Toky
11. @omgmen No jo náš Omík
12. @Aywy_TristaX Jó dobrej helper
13. @PrasiakkSK Taky můj friend,ale on semnou asi ne :c
14. @FrozenLeafCZ Jo jo náš listík
15. @Pixelpuma_CZE Naše puma prostě borec
16. @Radiko Prostě helperis
17. @Lokri Prostě dobrej admin sice tě na serveru moc nevídám,ale jsi dobrej
18. @MrWakeCZ Prostě Wejk má ode mě palec nahorů za to,že vede takhle velkej server
19. @micik10 Prostě micka co k tomu dodat jo a jinak najs bow skill
20. @MrRiox No jo prostě aktivní na forku a furt si píše v /f bmsg s hihijim
Tohle byly asi všichni mí friends sice moc nezajímáve,ale co už mám jich málo jsem Forevr meloun :/
Kdyby někdo brečel proč tam není tak napiš!
Chudáčikfagt yo ?