• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Banner | Profilovka

• Banner

Votes: 10 28.6%
  • Profilovka

Votes: 25 71.4%

• Total voters
    35
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Zdrávím vás! (bear)

Jak mnozí z vás ví, ve středu jsem vypustil tvorbu podpisů na přání (Tému naleznete ZDE).
Poté se mě většina hráčů ptala, zda v budoucnu bude možné požádat o banner či profilovku, sem na web či někam jinam. (Obě tyto témy byly v minulosti již vytvořené a sklidily celkem veliký úspěch)

S příchodem Vánoc si většina hráčů mění skin na pestrobarevné a zářící Vánoční skiny, takže myslím, že zpestřit svůj profil profilovkou nebo bannerem nebude vůbec na škodu.

Proto na vás jdu s tímto menším dotazníkem, abych věděl, co by jste chtěli dříve. Předem upozorňuji, že k dispozici budou obě varianty, ale na vás je, kterou chcete dříve.

1. část by byla dostupná od 11.11. do 31.11 a 2. část od 1.12. do 21.12.

Hlasovat můžete do úterních 19:00 (v tento čas skončí tvorba podpisů, která je nyní aktivní) a poté se spustí přijímání objednávek ať už pro bannery nebo profilovky.

Je jen na vás, co uvítáte dříve, ale již nyní vás mohu ujistit, že mám připravenou Vánoční výzdobu pro vaše MC postavičky. (artist)

INFO:

Bývalou tvorbu bannerů naleznete ZDE a tvorbu profilovek ZDE
(Pro ty, co neví, jak tento banner či profilovka vypadají).

MrVolvo

Velmi známý člen
@Cheap_ prosím profilovky ten stary / nechcem urazat / sa mi nepaci uz velmi lebo uz ho mam dlho a dal som si ho na vydru :D Ze ako by to vyzeralo :)

Cheap_

(・∀・ )
S velkou převahou vyhrála PROFILOVKA, proto od zítra budu přijímat objednávky a následně je vytvářet. Veškeré detaily ohledně vytvoření profilovky naleznete v budoucím tématu, které naleznete v sekci ART SHOWCASE (Téma bude vytvořeno v dnešních večerních hodinách). Díky všem, kteří hlasovali a budu se těšit na vaše objednávky. (artist)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.