• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HexO_O

Aktivní člen
Takže dnes tu mám další věc s vánoční tematikou, a to je Vánoční mapa. Mapa neobsahuje nic moc
Ale je tam ještě jedna minihra koulovaná . Vzadu u toho malého domu je tlačítko.
To vás teleportuje do prostoru kde po vás házejí sněhové koule sněhuláci a vy po nich.
Teď se vrátím k prvnímu screenu.

Pod tím velkým stromem jsou dárky pro nějaké členy craftmanie. Dále je na mapě obraz (Který nejde na fotce vidět) s logem CraftMania. V tom malém domečku se nachází vánoční stromek. Celá mapa se odehrává v Adventure modu, jelikož nechci aby jste se hned šli podívat na obvod ! (hungry) Dále vás upozorňuji , že potřebujete můj vánoční resourcepack který jsem do tohoto téma přiložila.

To je vše :) Snad se vám mapa bude líbit.

Přílohy

micik10

Kráľovná Narnie :*
Takže dnes tu mám další věc s vánoční tematikou, a to je Vánoční mapa. Mapa neobsahuje nic moc
Ale je tam ještě jedna minihra koulovaná . Vzadu u toho malého domu je tlačítko.
To vás teleportuje do prostoru kde po vás házejí sněhové koule sněhuláci a vy po nich.
Teď se vrátím k prvnímu screenu.

Pod tím velkým stromem jsou dárky pro nějaké členy craftmanie. Dále je na mapě obraz (Který nejde na fotce vidět) s logem CraftMania. V tom malém domečku se nachází vánoční stromek. Celá mapa se odehrává v Adventure modu, jelikož nechci aby jste se hned šli podívat na obvod ! (hungry) Dále vás upozorňuji , že potřebujete můj vánoční resourcepack který jsem do tohoto téma přiložila.

To je vše :) Snad se vám mapa bude líbit.
#IdeSaSťahovať

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Já tam jsem mám tám dáreček ! No to mě hodně potěšilo :) Díky moc :)

P

PVNST

Návštěvník
Pěkná vánoční tématika ! :O Vánoce mám rád a každopádně tě supportnu Likem zde na webu :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.