• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jardoismus

Autobusák
No tak.. Chceš aby jsme řekli jaký jsi, Nikdy jsme se neviděli, tak říkam že nevím ani kdo jsi.
A můj názor také pozvedá, že helper by nemal být jen na prisonu, tam je jich dost.
Pravda, survival by to opravdu potřeboval, a helpeři tam prostě netáhnou, asi proto, že se tam hodně pomáhá, jsou prostě líní ...

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Každej hráč ať majitel, admin, helper nebo cokoliv má právo si hrát kde chce.. není to věznice...
No to celkem není pravda. Když se všichni nahrnou na prison, kdo bude pak jinde ? Pak nemá být helper (Nemyslím nikoho osobně).

S

Spirit

Návštěvník
Každej hráč ať majitel, admin, helper nebo cokoliv má právo si hrát kde chce.. není to věznice...
To je síce pravda, ále je tu aj druhá strana a mal by občas chodiť aj niekam inam. To je jak v reálnom živote napr. keď si stále len doma za PC (len prirovnanie).

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Každý má nějakou funkci. V životě, na CM... Není celej život na stejném místě. Neříkam že by si tam neměl par krát zahrát. Ale aspoň skouknout jinde by se mohl :) Tím zase nemyslím Nerdyho. Neměl u mě šanci se ukázat, a ospravedlňuji se že jsem tě takhle obvinil. Ale celkem to je pravda.

Jardoismus

Autobusák
Každý má nějakou funkci. V životě, na CM... Není celej život na stejném místě. Neříkam že by si tam neměl par krát zahrát. Ale aspoň skouknout jinde by se mohl :) Tím zase nemyslím Nerdyho. Neměl u mě šanci se ukázat, a ospravedlňuji se že jsem tě takhle obvinil. Ale celkem to je pravda.
Tohle tak zvané podívání, je po dle mě na nic, otázky ohledně na příkazů tak vůbec nechytíš (max. 1), tím pádem je toto kouknutí pro helpery zbytečné.

Misery96

Dark Lord of the Sith
řeknu ti to takhle.. Přece jen z důvodu, že je součástí AT neznamená, že budeme hrát tam kde nás to nebaví...

S

Spirit

Návštěvník
Tak ako prepáč, ale keď ho nebaví nikde inde na CM hrať okrem Prisonu, tak to tie práva si asi nezaslúži ani nie? (môj názor na takýchto ľudí v AT)..

Nerdy42

Developer
Developer
Já neříkám že mě to tam nebaví... na prisonu jsem nejčastěji, protože jsem tam na CM začínal... a mám to tam rád -.-

S

Spirit

Návštěvník
Však dobre, ja len píšem všeobecne o takýchto ľuďoch v AT..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.