Radiko
ExHelperis
Skyblock je na tom horšie je tam viac príkazov a aj hráčovPravda, survival by to opravdu potřeboval, a helpeři tam prostě netáhnou, asi proto, že se tam hodně pomáhá, jsou prostě líní ...
Skyblock je na tom horšie je tam viac príkazov a aj hráčovPravda, survival by to opravdu potřeboval, a helpeři tam prostě netáhnou, asi proto, že se tam hodně pomáhá, jsou prostě líní ...
Taky se tu nebudu hádat, nemám to zapotřebí a také nemám zapotřebí zdělovat skutečný důvod mého odchodu.No nevím kdo psal že ho to přestalo bavittak kdo je tady línej. Nebudu se hádat...
Jo, možná, ale tam aspoň helpeři táhnou.Skyblock je na tom horšie je tam viac príkazov a aj hráčov![]()
Já si nestěžuju, jen píšu svůj názor.No tak si nestěžuj na AT, když sám jsi ho nedokázal zlepšit.
Keď viac Helperov baví SkyBlock, tak sú logicky na SkyBlocku, nie?Jo, možná, ale tam aspoň helpeři táhnou.
Jenže ono to tam vypadá, že to nebaví nikoho.Keď viac Helperov baví SkyBlock, tak sú logicky na SkyBlocku, nie?Nemusí každého baviť Survival...
Jedine ja tam tahnem..Jo, možná, ale tam aspoň helpeři táhnou.
Nejsi jediný, ale nejspíš to tam je jako na survivalu, tj., že se přijdou juknout, což je zbytečné.Jedine ja tam tahnem..
Ty si mě asi blbě pochopil nebo jsem to špatně formuloval, každopádně o tom tady mluvím.Ja som tam aj 2h a oni niekedy len 5m.. A som furt na nich sám.. Takže..
To myslíš jak?můj názor:
Že jsi chuj z jiného serveru kde jsi helper.
Kdybych byl Wake tak ti ho nedávám... sice máš zkušenosti ale přije mi to jako hovadina...
samozřejmně máš i mnohá plus jako zkušenosti z kidcraftu, atd...
Proč ste mi tam ktomu dali DisLike a Nesouhlasím ?.. Vždyt to mizera je..A ty jsi mizera![]()