• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Ahoj, už skoro každý ví co se stalo v Paříži,
Ti co toneví tak islámisté zabili 160 lidí v divadle protože neuctívali Aláha,
Vzdejme těmto lidem čest, proto sem vytvořil na mém sb ostrůveku kde budu stát a vy mi hodíte kytku a já ji postavím na zem? Lehké ne ? a když nás bude hodně tak postavím chestku a na ní bude kolik lidí dalo kytiček !
a poté bych poprosil ať všichni co si toto téma napíší do chatu toto -> #PrayForParis

váš
-Zubecek / Zubek / Zubík :3

DenisJ

My life is cringe
Ahoj, už skoro každý ví co se stalo v Paříži,
Ti co toneví tak islámisté zabili 160 lidí v divadle protože neuctívali Aláha,
Vzdejme těmto lidem čest, proto sem vytvořil na mém sb ostrůveku kde budu stát a vy mi hodíte kytku a já ji postavím na zem? Lehké ne ? a když nás bude hodně tak postavím chestku a na ní bude kolik lidí dalo kytiček !
a poté bych poprosil ať všichni co si toto téma napíší do chatu toto -> #PrayForParis

váš
-Zubecek / Zubek / Zubík :3
Vím, že tu píšeš o Paříži, ale připadámi že všichni mluví jen o Paříži a co ostatní země který napadl Islám Např. Rusko zemřelo tam o 100 lidí víc

Zubek

Vím, že tu píšeš o Paříži, ale připadámi že všichni mluví jen o Paříži a co ostatní země který napadl Islám Např. Rusko zemřelo tam o 100 lidí víc
Máš pravdu ale rusko není v Evropě ne ?

Zubek

jo a pokud máte nějakou rodinu v hlavních městech tak ať se odstěhují do menších, mojí rodiny se ptaly jestli máme nějakou rodinu ve věčích městech, tak ať jsou do těch meších, něco se plánuje ....

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
A jěště se vyjádřím k situaci ve Francii...
Myslím že kdyby OSN a NATO chtěla, už Islam dávno není. Ale tady v evropě je příkaz, že bez důkazů se ani kůň nepohne. Což je na prd.

Delfik

Člen
Kdyby si chtěl někdo zlepšit náladu a na chvíli přestat myslet na to, co se stalo ve Francii, tak přidávám dobrej gif :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.