• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

endrmans

Aktivní člen
ahooj :D tu mate vtip :D

Maminka dá Pepíčkovi 200 Kč a říká, ať si jde něco koupit. Pepíček přijde bez peněz a maminka se ptá: "Co sis koupil?"
A Pepíček na to: "Já jsem tu dvoustovku hodil do studánky a přál si dostat ještě jednu!"

bavic endrmans ;)

Nurtuka

Hráč :D
To sis vymyslel sám nebo si to od nekud okopíroval? no nevím ale nic moc, mám tu lepší ale tu to psát nebudu.. (není to pro děcka) :D (wtf)

Lezou 3 slimáci za sebou a najednou ten poslední vybouchne... První se ptá toho druhýho: "Co se mu stalo???"
Ten druhej říká: "Nevím, asi to byl Muslimák..."
:D

Naposledny upraveno:

Utonde45

Aktivní člen
Maminka dá Pepíčkovi 200 Kč a říká, ať si jde něco koupit. Pepíček přijde bez peněz a maminka se ptá: "Co sis koupil?"
A Pepíček na to: "Já jsem tu dvoustovku hodil do studánky a přál si dostat ještě jednu!"

bavic endrmans ;)[/QUOTE]

A teď
napiš to vtipné -.- :D

pepíček šel na hřistě přišel tam pán a říká pepíčku kde máš maminku? přejel jí traktor a kde tatinka? přejel ho traktor tak co si dělal celou dobu????? Odpověd: řídil sem traktor :p

Utonde45

Aktivní člen
(Nevtipný) Vtip ! : Pepíčku dnes říká každému koho potká ano. Pepíček jde do obchodu a tam se ho ptá prodavačka "Chceš bonbonek ? ". Pepíček odpoví Ano ! Jde po ulici a ptá se ho boxer : "Chceš do dršky ?" Pepíček odpoví ANO ! Druhý den Pepíček říká každému koho potká NE ! Pepíček jde do krámu a prodavačka "Chceš bonbonek ? ". Pepíček odpoví Ne ! Jde po ulici a ptá se ho boxer : "Tobě to včera nestačilo ?" Pepíček odpoví Ne ! A potom co přijde Pepíček domů tak s ním jedou rodiče na pohotovost ! :p :3

Nurtuka

Hráč :D
(wtf)
ahooj :D tu mate vtip :D

Nudič endrmans ;)
(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

Blondýnka byla bez peněz, protože poslední dobou se jí smůla přilepila na paty. Rozhodla se, že unese dítě a tak získá peníze.

Šla na dětské hřiště, odnesla jedno dítě za strom a řekla mu "unesla jsem tě."

Pak napsala vzkaz na papír: "Unesla jsem Vaše dítě. Zítra ráno dejte 100.000 korun do igelitové tašky a dejte jí pod jabloň na dětském hřišti." a podepsala se Drsná Blondýna.

Blondýnka pak přilepila vzkaz dítěti na tričko a poslala ho domů, ať ten vzkaz ukáže rodičům.

Příštího rána se šla blondýnka podívat a opravdu, pod jabloní byla igelitová taška.

Blondýnka otevřela igelitovou tašku a našla tam 100.000 korun a vzkaz, "Jak jsi mi tohle mohla udělat? Vždyť jsme na stejné lodi, jsem taky blondýnka!"

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.