• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám dodělat střechu?

• Ne, takhle to bude lepší.

Votes: 5 41.7%
  • Jo, dodělej ji.

Votes: 7 58.3%

• Total voters
    12
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

LunaCZ

Velmi známý člen
Ahoj!
Tak zrovna stavím mapu a dělám místo pro bosse a nevím jestli mám udělat střechu. Bude to mapa s caskou tak si s command blockama moc hlavu nelámu :) Chtěla bych se zeptat jestli se mám pokusit ještě o nějakou tu střechu nebo to nechat tak a dodělat detaily (Základ, uvnitř to vůbec není a venek se ještě trochu vyladí) popřípadě co na tom vylepšit. Za rady i NORMÁLNÍ kritiku budu vděčná ;) Je to pod mořem tak jsem udělala fotky s lektvarem i bez :)

Přílohy

krtekCZ

Lopatka
Ahoj!
Tak zrovna stavím mapu a dělám místo pro bosse a nevím jestli mám udělat střechu. Bude to mapa s caskou tak si s command blockama moc hlavu nelámu :) Chtěla bych se zeptat jestli se mám pokusit ještě o nějakou tu střechu nebo to nechat tak a dodělat detaily (Základ, uvnitř to vůbec není a venek se ještě trochu vyladí) popřípadě co na tom vylepšit. Za rady i NORMÁLNÍ kritiku budu vděčná ;) Je to pod mořem tak jsem udělala fotky s lektvarem i bez :)
Pokud chceš pod vodou vidět lépe, vypij night vision a water breathing dohromady. ;)

Grimm_Boss #Ponurý Šéf

Velmi známý člen
Střechu dodělej dodá tomu větší efekt ;) ale je to na tobě.. :) je to tvoje mapa ? je ... takže já ti nebudu o tom rozhodovat jen říkám že lepší by to bylo ze střechou.. :) tak zatím ahooj

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.