• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Který vtip byl nejlepší?

• 1.

Votes: 0 0.0%
  • 2.

• 3.

Votes: 1 12.5%
  • 4.

• 5.

• 6.

• 7.

• 8.

• 9.

Votes: 5 62.5%
  • 10.

• Total voters
    8
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Čaute lidi! Kašlu na to! Čekat dva dny je moc, budou vtipy každý den! Já bych to moc nezdržoval, a půjdeme na to. :D Včera jsme měli černý humor, a ačkoliv ho chcete víc, dneska bude něco jiného. Ke vtipům.

Dnešní téma je: Počítače. Takže, jdeme na to.

1. Baví se dva moderní počítače: "Hej znáš ten nový vtip? 100011111010100010111001001!" "Hahaha!"

2. Co se stane, když Windows 98 pošlete na měsíc? Bude padat 6x pomaleji.

3. Víte jak se zamyká klávesnice? Napíšete [{LOCK}] a potvrdíte dvacetikilovým kladivem.

4. Paní povídá: "Běž uložit děti do postele, Karle." Manžel odpoví: "A mám je Uložit, nebo Uložit jako?

5. Víte jak poznáte že jste závislí na internetu? Když narazíte do svodidel, a první co hledáte je tlačítko >Back<.

6. Ten Windows bude určitě funkční, už mi hlásí chybu.

7. Víte jak se rozmnožují počítačové viry? Pučením. Pučíš si disketu a už je to tady.

8. Víte jaký je rozdíl mezi jablkama a Windows? Jablka padají jenom na podzim.

9. Chlap pracuje na PC a vyskočí mu tam text: "Program internet Explorer přestal pracovat." Chlápek na to: "On někdy pracoval?!"

10. Ve firmě se pořádá maškarní ples. Právě přichází John z personálního v masce vlka. A za ním jde Earl z obchodního v masce medvěda. A Carol ze mzdového v masce lišky. A tam vzadu je náš správce sítě Paul v masce 255.255.255.0

To bylo dnešních deset vtipů.

Loučí se s vámi blázen jezdící na atomovce

Inter.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.