Inter
Velmi známý člen
Ahoj lidi. Tak jsem si řekl, že vtipy, nějaké příhody, nějaké nevhodné věci, jsou málo co tady na tento web dávám, a tak jsem se rozhodl, že sem přidám takovou kravinku. Důležitá otázka: Znáte Pána prstenů? Bude to podobné. (Ano chci být spisovatelem, až vyrostu ) A spočívá to v tom, že vyberu 4 hráče, co sem napíšou, že "chcou", a ti 4 hráči potom budou hlavními hrdiny příběhu. Pak se mezi sebou dohodnou, a řeknou mi o čem by to tak mělo být, resp. co se musí splnit nebo porazit, koho nebo co mají někam přinést, atd., a já pak vždy jednou za 3 dny napíšu pokračování až do nějakého rozcestí, a dám tam anketu pro ty 4 hráče, aby se rozhodli, jakou cestu příběhu si zvolí. No, takže to bude asi všechno, nevím jestli to bude mít velký úspěch . Chtěl bych to udělat zajímavé, atd., jako to měl J. R. R. Tolkien . Ještě bych chtěl zmínit, že hráči, na které se nevejde místo těch hlavních 4, můžou mi si zabrat jiné role, např. jako v pánu prstenů hospodský, nebo hobiti, atd.. Potom, pokud nechcete být hlavními hrdiny ani vedlejší postavy, můžete být záporáci, jako např. Sauron, Saruman, Nazghúl, Skřet, atd..
Tak ahoj. Napište mi jestli chcete být v příběhu, a
loučí se s vámi
Inter.
Tak ahoj. Napište mi jestli chcete být v příběhu, a
loučí se s vámi
Inter.