• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete to?

• Ano

Votes: 9 81.8%
  • Ne

Votes: 2 18.2%

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Ahoj lidi. Tak jsem si řekl, že vtipy, nějaké příhody, nějaké nevhodné věci, jsou málo co tady na tento web dávám, a tak jsem se rozhodl, že sem přidám takovou kravinku. Důležitá otázka: Znáte Pána prstenů? Bude to podobné. (Ano chci být spisovatelem, až vyrostu :D) A spočívá to v tom, že vyberu 4 hráče, co sem napíšou, že "chcou", a ti 4 hráči potom budou hlavními hrdiny příběhu. Pak se mezi sebou dohodnou, a řeknou mi o čem by to tak mělo být, resp. co se musí splnit nebo porazit, koho nebo co mají někam přinést, atd., a já pak vždy jednou za 3 dny napíšu pokračování až do nějakého rozcestí, a dám tam anketu pro ty 4 hráče, aby se rozhodli, jakou cestu příběhu si zvolí. No, takže to bude asi všechno, nevím jestli to bude mít velký úspěch o_O. Chtěl bych to udělat zajímavé, atd., jako to měl J. R. R. Tolkien :). Ještě bych chtěl zmínit, že hráči, na které se nevejde místo těch hlavních 4, můžou mi si zabrat jiné role, např. jako v pánu prstenů hospodský, nebo hobiti, atd.. Potom, pokud nechcete být hlavními hrdiny ani vedlejší postavy, můžete být záporáci, jako např. Sauron, Saruman, Nazghúl, Skřet, atd..
Tak ahoj. Napište mi jestli chcete být v příběhu, a
loučí se s vámi

Inter.

Inter

Velmi známý člen
Takže chcete jo? :D Tom mám dva.. Už se začínejte dohadovat na cílu příběhu :D

Inter

Velmi známý člen
Co máme dělat ? (kappa)(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)
Jenom si zvolit cíl příběhu.. Myslím tím jako třeba v Pánu prstenů zničit Jeden prsten.. A já pak budu vymýšlet celý příběh, jenom potřebuju vědět co se musí v tom příběhu udělat.. Chápeš? :D

micik10

Kráľovná Narnie :*
Hmmmm

MrRiox bude Frodo
Fialka bude paní Loriénu (Zabudla som meno :( )
Croccy33 bude Gandalf!
Princcraft bude prsteň.

PS. Inter bude Hora Osudu. :D (Lebo je to vlastne sopka, a sopka môže vybuchnúť, a Inter má rád bomby, a veci ktoré vybuchujú.)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Hmmmm

MrRiox bude Frodo
Fialka bude paní Loriénu (Zabudla som meno :( )
Croccy33 bude Gandalf!
Princcraft bude prsteň.

PS. Inter bude Hora Osudu. :D (Lebo je to vlastne sopka, a sopka môže vybuchnúť, a Inter má rád bomby, a veci ktoré vybuchujú.)
A co máme dělat ? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.