Inter
Velmi známý člen
Ahoj lidi! Je to další den, a dneska je první neděle adventní, což znamená speciální vtipy. A v čem speciální? Vůbec v ničem. @micik10 mi poradila, ať to je o bláznech, ale já žádné neznám, a vymýšlet se mi nechce. Takže dnes to budou hádanky.
Jdem na vtipy.
1. Víte, co vznikne, když zkřížíte ježka a žížalu? Ostnatý drát.
2. Proč má datel zobák? Aby si nerozmlátil držku o strom.
3. Co se stane ze Sněhurky, když strčí ruku do zásuvky? Popelka.
4. Co vznikne zkřížením krávy a želvy? Tele s přilbou.
5. Který čtyřnohý přítel je člověku nejmilejší? Postel.
6. Víte proč prdíme? Protože když jede ho%no do zatáčky, potřebuje zatroubit.
7. Který Číňan vymyslel stan? Nacochata.
8. Jaké jsou dvě nejtenčí knihy na světě? Somálská kuchařka a cikánský zákoník práce.
9. Co to znamená, když se řekne kostlivec za skříní? Loňský vítěz ve schovávání!
10. Nepije to, nejí to a přesto to roste. Co je to? Ceny.
Oukej, tohle bylo dnešních deset vtipů. Ještě bych chtěl říct důležitou informaci pro ty, co jsou hlavními postavami v příběhu, VY budete vymýšlet cíl příběhu, což je např., zničit Prsten atd., a JÁ budu vymýšlet celý příběh. A moje atomovka bude za dva dny hotová! (woot)
Loučí se s vámi
Inter.
Jdem na vtipy.
1. Víte, co vznikne, když zkřížíte ježka a žížalu? Ostnatý drát.
2. Proč má datel zobák? Aby si nerozmlátil držku o strom.
3. Co se stane ze Sněhurky, když strčí ruku do zásuvky? Popelka.
4. Co vznikne zkřížením krávy a želvy? Tele s přilbou.
5. Který čtyřnohý přítel je člověku nejmilejší? Postel.
6. Víte proč prdíme? Protože když jede ho%no do zatáčky, potřebuje zatroubit.
7. Který Číňan vymyslel stan? Nacochata.
8. Jaké jsou dvě nejtenčí knihy na světě? Somálská kuchařka a cikánský zákoník práce.
9. Co to znamená, když se řekne kostlivec za skříní? Loňský vítěz ve schovávání!
10. Nepije to, nejí to a přesto to roste. Co je to? Ceny.
Oukej, tohle bylo dnešních deset vtipů. Ještě bych chtěl říct důležitou informaci pro ty, co jsou hlavními postavami v příběhu, VY budete vymýšlet cíl příběhu, což je např., zničit Prsten atd., a JÁ budu vymýšlet celý příběh. A moje atomovka bude za dva dny hotová! (woot)
Loučí se s vámi
Inter.