• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iSpen_Cz

Pen*sák
Řada je řada, a dneska došla řada na mě. Možná to už pár z vás ví, možná ne. Ale je to tady. Jak to začalo, tak to i končí. :) Odcházím z AT.. Důvody tady psát nebudu, ale dost z vás je určitě zná...

Hodně moc dobře se mi s váma hrávalo tady na cm. Rád jsem vás všechny spoznal.. Ať se známe v dobrým nebo ve špatným, jsem rád že i ty jsi se stal součastí mého života. Moc rád jsem spoznal našeho skvělého majitele, kterej skoro nespí aby jsme měli co nejlepší hraní. Loučím se s váma.. Měl jsem vás všechny rád. :) Budu na cm hrávat i nadále. Ale už bez pozice admin/helper.
Nekteří z vás, budou rádi že odcházím, nekteří né. No, hold takovej je život. Chci poděkovat všem, kteří tam byli semnou, hrávali, a trpěli to, jakej jsem. :) Kdyby jsem tady měl označovat, všechny, kteří udělali něco v mím životě, byl bych tady dlouho. Proto, tady děkuju VŠEM! :)

A, @MrWakeCZ ty si určitě zasloužíš, být tady spomenutej. Oba víme, že jsi kvůli mě už hodně krát házel facepalmy jakej jsem blb.. :D No, ale zažili jsme spolu i spoustu zábavy.. Jsem nejvíc rád že jsem tě mohl spoznat, a děkuju že jsi penise vzal do at :p. Bylo mi tady dobře, no hold můj vlak odjíždí a mě nezůstává nic jenom nastoupit. Hodně pro server znamenáš a děláš, tak plň svou práci dál a dobře! Udělal jsi toho hodně o co jsem poprosil, toho si budu vždycky vážit.

No, už mi nezůstává než se s váma rozloužit. Měl a mám vás rád! Ahoj! <3

Naposledny upraveno:

Princcraft

Velmi známý člen
Jak jsem řekl u Shadowa, každý koho mám rád, odchází.. (A vůbec, jakto že @Aywy_TristaX má taky jen VIP? :O)
Nesnáším loučení, přeji hodně štěstí :/ Achjooo. Ty jsi byl skvělý, ale.. Njn.. POkud to není zase Troll :D (NEmyslím si :,()

Ayweed300x

Nic :(
Jak jsem řekl u Shadowa, každý koho mám rád, odchází.. (A vůbec, jakto že @Aywy_TristaX má taky jen VIP? :eek:)
Nesnáším loučení, přeji hodně štěstí :/ Achjooo. Ty jsi byl skvělý, ale.. Njn.. POkud to není zase Troll :D (NEmyslím si :,()
Akorát já si nemohl vybrat, BTW jsem plánoval být Helper ještě dlouhou dobu (kappa)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.