• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

3rr0rCZ

Ex Builder
Doporučuji tuhle: CONECT IT Biohazard Gaming Mouse - Má dvojklik a do PVP je hodně dobrá. Mám ji taky (hungry)

S

Spirit

Návštěvník
No vlastne s tým dvojklikom ti je k ničomu keďže už za niekoľko mesiacov nebudú fungovať (kappa)

EliteLoki

Velmi známý člen
No vlastne s tým dvojklikom ti je k ničomu keďže už za niekoľko mesiacov nebudú fungovať (kappa)
Ale existuje mnoho iných hier kde idú myšky s dvojkom moj brat má myšku z 8 klikom kúpil ju niekde v zahraniči dosť drahá ale no na niektorých hrách funguje pravidlo kto má naj -klik vyhráva :D

S

Spirit

Návštěvník
Ale existuje mnoho iných hier kde idú myšky s dvojkom moj brat má myšku z 8 klikom kúpil ju niekde v zahraniči dosť drahá ale no na niektorých hrách funguje pravidlo kto má naj -klik vyhráva :D
No však ja nič nepíšem že nemôže mať viacklikovú myš na iné hry... (facepalm)

EliteLoki

Velmi známý člen
Já len hovorím že on má takú :D a funguje aj na MC ale hned ti to dá ban napr na Sgčkach kick a hned ban uplná killaura 3000.

S

Spirit

Návštěvník
Já len hovorím že on má takú :D a funguje aj na MC ale hned ti to dá ban napr na Sgčkach kick a hned ban uplná killaura 3000.
Mňa nezaujíma ako to funguje na ostatných serveroch. Ja len poukazujem že ak chce priamo len na MC keď iné hry nehrá, nejakú dobrú myš s dvojklikom, tak sa mu to neoplatí keďže od 1.9 už dvojklik vraj nemá ísť. :)

Myš jako myš moje je něco podobnýho http://www.czc.cz/connect-it-ci-456-battle-v2-cervena/179513/produkt akorát je vzhledově hezčí ale umí míň věcí než tak z kauflandu

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.