• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Vlastníte a používáte herní myš při PVP ?

• Ano

Votes: 11 32.4%
  • Ne

Votes: 22 64.7%
  • Jen fakt občas, minimálně, skoro vůbec

Votes: 1 2.9%

• Total voters
    34
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

PVNST

Návštěvník
Zdravím, viděl jsem názory ohledně 1.9 ... Zhruba polovina je PRO a polovina PROTI. Mě by zajímalo zda vlastníte herní myš ...

Protože 1.9 je opravdu verze o PVP a ne o myši jak je tomu doteď, tak jestli vaše rozhodnutí neovlivňuje tento fakt ...

A stejně aspoň ze zvědavosti :)

Herní myší myslím, myš s víceklikem ... Já vím, že to takhle označuji zlehčeně... Ale abychom to nemuseli více řešit.

Díky, PVNST

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
DoubleClick ? To když zapnu to neseká, protože povolená rychlost sekání je 1, a když máš doubleclick to jde na 0.6 (kappa)
BTW mám herní myš a nevyužívám výhod, protože pro někoho to může být cheat (cow)

Zdravím, viděl jsem názory ohledně 1.9 ... Zhruba polovina je PRO a polovina PROTI. Mě by zajímalo zda vlastníte herní myš ...

Protože 1.9 je opravdu verze o PVP a ne o myši jak je tomu doteď, tak jestli vaše rozhodnutí neovlivňuje tento fakt ...

A stejně aspoň ze zvědavosti :)

Herní myší myslím, myš s víceklikem ... Já vím, že to takhle označuji zlehčeně... Ale abychom to nemuseli více řešit.

Díky, PVNST
Herní myš mám, ale na Minecraft jsem si jí nekupoval. :D

S

Spirit

Návštěvník
Tiež mám takú "hernú" myš. No plánujem kúpiť tú Razer-ku ako som už posielal niekde. No ale kvôli Minecraftu si ju určite nejdem kupovať.. (rofl)

MrsRachí

Velmi známý člen
Jelikož jsem strašněj rager (punch) tak by ta herní byla zachvíli zničená no :D
Takže normal :p

Princcraft

Velmi známý člen
Neměl jsem jí nikdy, a ani jsem jí nevyzkoušel.. Vzhledem k tomu že mi vše kupuje máma, ani ji mít nebudu..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.