• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete kapitolu číslo III?

• Ano

Votes: 27 87.1%
  • Ne

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Souhlasím :) a delší by to chtělo
To jo.. :D Já nevím, dnešní kapitola (pokud vyjde dneska) bude mít tři části, ve kterých bude @MrRiox , @Croccy33 a @Princcraft . Bude to spočívat že ten vchod se otevře, Fialka bude hlídat vchod, půjdete vy tři spolu a pak tam bude roztrojka. A každý půjde jinou chodbou :) Tudíž by to mělo být delší a vy tři tam budete. A Fialka bude zase ve IV. kapitole.

Croccy44

Velmi známý člen
To jo.. :D Já nevím, dnešní kapitola (pokud vyjde dneska) bude mít tři části, ve kterých bude @MrRiox , @Croccy33 a @Princcraft . Bude to spočívat že ten vchod se otevře, Fialka bude hlídat vchod, půjdete vy tři spolu a pak tam bude roztrojka. A každý půjde jinou chodbou :) Tudíž by to mělo být delší a vy tři tam budete. A Fialka bude zase ve IV. kapitole.
Tak to se mam na co těšit

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
*príbehový režim sa načíta... hotovo* "Počujete to?" spýtala sa Fialka. "Čože?" otočili sa Riox s Crocym zároveň. Nastalo ticho, ale vzápätí vo vlhkom tuneli začuli kroky a slabučkú husľovú pieseň. *príbehový režim vypnutý*

maty400

Člen
Hele lidi, já bych se do něj "nesra*", protože je fajn, že někdo tyto příběhy vymýšlí, a já myslím že to musí dát spoustu práce, takže raďme, ale nekritizujme. :)
maty400

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.