• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Milý AT.
Chcem vám oznámiť že týto 3 ľudia z AT čo odišli alebo ste ich vyhodili,vymenili CM za nejaký debilny server,kde nefunguje BW,na hre SG su moby atď.

sCuess je teraz na tom servery Sp.Majitel

Zuzik92 bola Helperka.

CheapTV tam je obyčajný hráč.

Týto ľudia su pre mňa svine.
Veľmi ma to mrzí.

PS: Ip Adresu toho serveru vám poprípade napíšem do SZ.

S pozdravom: Vanesska ;)

#CmJeNajlepšia

Přílohy

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Tak za 1. mají právo hrát tam, kde chtějí
2. hromada lidí používá nicky adminů z CM, za mne například hrál asi na 8 serverech jeden kid.
3. sCuess a sp.majitel? Dobrej vtip

Fialka♡

Velmi známý člen
Tak za 1. mají právo hrát tam, kde chtějí
2. hromada lidí používá nicky adminů z CM, za mne například hrál asi na 8 serverech jeden kid.
3. sCuess a sp.majitel? Dobrej vtip
V kľude sa tam poď pozrieť. Lenže CM vymenili za nejakú prkotinu -_-

S

Spirit

Návštěvník
Môžeš prosím ťa prestať riešiť totálne pič*** ? C-D Nech si hrajú kde chcú, ich rozhodnutie. Ako tak vidím, tak aj ty za chvíľu vymeníš CM za niečo iné, ak neprestaneš..

Fialka♡

Velmi známý člen
Vaness ,, a to vlevo je co , cheaty ? :D
Wurst. Sestra si ich stiahla (staršia) na ten server lebo jej vadili tiež hackery v pvp :D tak ja ich používam tiež len na tom servery. (hádam si nemyslíte že tie cheaty používam na CM?!? -_-) tvl

P

PVNST

Návštěvník
Nepoužívej je vůbec a vyhneš se problémům ;) Navíc sCuese se zde zbavil zdejší AT kvůli chování,... A každý má právo hrát kde chce :) Já sice třebas hraju 99.99 % zde .. , ale to je úplně jedno :) To je pak věc názoru ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.