Grimm_Boss #Ponurý Šéf
Velmi známý člen
Hele , ahoj tak jsem si hrál na serveru rage-games , a hele koho tam potkám !
No afkoval a pak jsem mu nspal Wake to jsi ty ? a on odepsal proč myslíš ? :?Djestli afkuje = je to wake
Upss tak Wake neni kid prepáčJe to originál. Wake rád chodí na servery a inšpiruje sa. Obzvlášť na týchto českých a slovenských serveroch (kappa) \ (kappa) /
Wake kid nie je, za to ty hej (kappa) / \ (kappa)Upss tak Wake neni kid prepáč
Prečo.... Ja nemám 9 rokov. -_- :OWake kid nie je, za to ty hej (kappa) / \ (kappa)
A Wake má snáď 9 rokov? :O (hungry)Prečo.... Ja nemám 9 rokov. C-D
Nie :'( no ok priznávam že teraz som napísala úplne blbosti.A Wake má snáď 9 rokov? (hungry)
Nie len teraz Vaneska (kappa)Nie :'( no ok priznávam že teraz som napísala úplne blbosti.
Lol presne si predstavim čo napíšeš a dopadne to tak ako si to predstavim. (bear) No toto asi fakt nedopadne dobre (cow)Nie len teraz Vaneska (kappa)
Môže to dopadnúť dobre, keď už prestaň spamovať blbosti Jak jednoduchéLol presne si predstavim čo napíšeš a dopadne to tak ako si to predstavim. (bear) No toto asi fakt nedopadne dobre (cow)
Prestanen Tento týždeň tu nebudem kôli operaci a tých blbosti... Asi to nájdeš v Off-Topicu Problémy... (Ÿ) a myslím že za ten čas si zvyknem..len stále sa nedokážem uzmiernit že som nadavala na tebaMôže to dopadnúť dobre, keď už prestaň spamovať blbosti Jak jednoduché
Bohužel, důkaz že ti 9 očividně je (beaver) (kappa)Lol presne si predstavim čo napíšeš a dopadne to tak ako si to predstavim. (bear) No toto asi fakt nedopadne dobre (cow)