Originál: Koleda koleda štěpáne , co to neseš ve džbáně ? nsesu nesu koledu , upad jsem s ní na ledu , psi se ke mě seběhlu , koledu mi sežraliKeby som ešte poznala tú originálnu koledu
Chudák koleda...Originál: Koleda koleda štěpáne , co to neseš ve džbáně ? nsesu nesu koledu , upad jsem s ní na ledu , psi se ke mě seběhlu , koledu mi sežrali
Sežrali (kappa)Originál: Koleda koleda štěpáne , co to neseš ve džbáně ? nsesu nesu koledu , upad jsem s ní na ledu , psi se ke mě seběhlu , koledu mi sežrali
Lol to je best téma! (Hned po Ovládnutí A-Teamu )Ahoj , no .. tak jsem udělal parodii na: "Koleda koleda Štěpáne" , tak jsi to poslechněte ...... @MrWakeCZ , je to pro tebe..
Wejku Wejku koleda , co to neseš proboha ? . nesu nesu Minihru , upad jsem s ní na webu , admini se seběhli , Minihru mi sebrali ..
Hezká ?
Dostal si mě DD Si představ,jak malinký děti ve školce zpívaj "Koledu mi sežrali" DDsežrali
Ti něco složim..A na helpery zasa nikdo nemyslí
Taky ti něco složím. Ps: Nechceš v tom příběhu zradit A - Team? (Hlavně ať se to nedozví wake)A na helpery zasa nikdo nemyslí
Wake ví všetkoTaky ti něco složím. Ps: Nechceš v tom příběhu zradit A - Team? (Hlavně ať se to nedozví wake)
To se nedozví.. Až pakWake ví všetko
divná koledaTak hele mám zatím tohle:
Pásli kidy helpeři, při craftovské salaši ta ta ra rara
Wake sa jim ukázal, na bedwars jim jít kázal ta ta ra rara
Jděte jděte dělejte! Volné místa najdete! ta ta ra rara
Radiko se připojil, v teamu red zapařil ta ta ra rara
Flafy zpívá písničku, ničí postel trošičku ta ta ra rara
xD 1. verzedivná koleda
Pravda (bored)divná koleda
Hele... si v té koledě , dej místo Admini "Helpery" ne ?A na helpery zasa nikdo nemyslí
Ne nemozu..Hele... si v té koledě , dej místo Admini "Helpery" ne ?
Myslím, že moja drobná úprava tam lepšie pristane.Minihru mi sežrali ..
Hezká ?
Jaká úprava ?Myslím, že moja drobná úprava tam lepšie pristane.