Horzičkaaa :3
Velmi známý člen
Ahojte, dnes by som vám chcela ukázať SkyTown, mesto na stromoch. Volá sa to tak preto, lebo stromy siahajú do skutočne veľkej výšky, niekedy až nad oblaky. Možno si hovoríte, že štýly niektorých budov vôbec nezapadajú k sebe, avšak každý obyvateľ vynaložil úsilie na stavbu svojho malého domčeka, ktorý je unikátny. V meste je v súčastnosti k dispozícii 5 stromov. Ak chcete v meste strom, napíšte tygr95. Ak budem práve na Creative, určite napíšte, portnem vás. V meste je približne 15-20 domov.
Mesto má svoje vlastné noviny, ktoré spravuje Elemental_Craft a roznášam ich ja(HorzkaSVK). V meste je doprava pomocou lodných kanálov medzi stromami. V meste sa nachádza staviteľská kancelária, pošta, obchod, škola, reštaurácia, malé námestie(označované ako TP-Point) a teraz dočasne aj vianočný stromček. Starosta mesta je tygr95. Mesto má assassínsku hliadku zloženú z tygr95 a mňa(HorzkaSVK).
- tygr95 - starosta, člen assassínskej hliadky
- HorzkaSVK - poštárka, členka assassínskej hliadky
- Elemental_Craft - majiteľ obchodu, redaktor novín
- TenySon - riaditeľ stavebnej kancelárie Mojang
- Redjames50 - obyvateľka
Mesto má svoje vlastné noviny, ktoré spravuje Elemental_Craft a roznášam ich ja(HorzkaSVK). V meste je doprava pomocou lodných kanálov medzi stromami. V meste sa nachádza staviteľská kancelária, pošta, obchod, škola, reštaurácia, malé námestie(označované ako TP-Point) a teraz dočasne aj vianočný stromček. Starosta mesta je tygr95. Mesto má assassínsku hliadku zloženú z tygr95 a mňa(HorzkaSVK).
Naposledny upraveno: