• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete kapitolu číslo V?

• Ano

Votes: 6 26.1%
  • Určitě ano!

Votes: 7 30.4%
  • Ne

Votes: 1 4.3%
  • Určitě ne!

Votes: 0 0.0%
  • Jasně! Je to super!

Votes: 8 34.8%
  • Ne! Je to hnus!

Votes: 1 4.3%

• Total voters
    23
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
KAPITOLA IV.​

Došli ke vchodu. Měsíc se vyhoupl na obzor, a bíle měsíční světlo ozářilo prasklinu ve skále. A najednou se světlo začalo šířit puklinami, potom i těmi malinkými, které za normálních okolností nejde pouhým okem vidět. Nakonec se světlo shluklo uprostřed dveří do krystalu uvnitř symbolu který viděl Riox na té knížce. A teď mu to docvaklo. Ten znak bylo velké kudrlinkaté písmeno A. Ozvalo se děsivé zaskřípění. "Máte přesýpací hodiny?" Zeptal se Crocy, a protože je Prim měl, tak se rozhodli vyjít. Vchod se pomalu otevíral, až se nakonec rozevřel úplně. Riox první vstoupil do jeskyně, a jak šlápl tak si všiml že je v tunelu trochu vody. "No co už." Proběhlo mu hlavou. "Budu hlídat před vhcodem" Nabídla se Fialka, a ostatní se ztratily z dohledu ve tmavém tunelu. Prim zapl baterku a osvítil vnitřek tunelu. Crocy se pro jistotu podíval na meč, ale měl klasické stříbrné zabarvení. Ozval se pískot a Rioxovi něco proletělo nad hlavou. Byli to netopýři. Šli dál, až nakonec došli k roztrojce. Riox se podíval na Crocyho a Prima. Všem bylo jasné že každý půjde sám.

Prim šel do levé chodby. Svítil si baterkou před sebe. Pokračoval tunelem, a uslyšel nějaké divné zvuky. Už měl v ruce luk, a tu najednou se před ním vyvalil ze tmy nějaký divný tvor připomínající rybu. "Jestli je tu ryba, musí tu být i voda.." Prim však neměl tušení co ta voda skrývá. Šel tedy dolů, a najednou se ozvalo čvachtnutí, a Prim ucítil bahnno pod nohama. "Takže přece je tu voda.." Pomyslel si Prim. Našel trhlinu ve stěně tunelu, velkou asi jeden a půl metru. Protáhl se jí, rozsvítil si baterku, a uviděl obrovské podzemní jezero. Ani si nevšiml zlostného šišlání a plížení. Najednou ho něco zatáhlo za nohu, Prim spadl a ztratil vědomí.

Mezitím Crocy v druhé chodbě našel talisman. Křečovitě držel přesýpací hodiny a neustále s nima otáčel, ale symbol na tom talismanu byl úplně stejný jako ten na té knize a na dveřích do skály. Chtěl ho vzít ale nějaké síla mu ho vytrhla z ruky vždy když ho vzal. Šel tedy dál. Našel starou knihu s tím znakem písmene A. Chtěl ji otevřít, ale byla zamklá. Po straně si všiml klíčové dírky. Tvar mu nápadně připomínal roh toho amuletu. Vrátil se tedy s knihou do místnosti, sebral amulet, a nic. Odemkl tedy amuletem knihu, a začal ji číst. Byla tam prastará pravidla A - Teamu, a pak věc která byla pro čtyřku velmi, ale velmi užitečná. Bylo tam psáno: "Pomocí jednoho bloku jde A - Team oslabit znovu." Dočetl se, že když se do command blocku dá jeden šikovný příkaz, který celému A - Teamu to vypne OP. "To potřebujeme!" Pomyslel si a knihu s amuletem vzal a šel dál.

Mezitím se Prim probral. Chtěl se zvednout, ale zabolela ho noha. Rozsvítil si baterku aby se na ni podíval, a uviděl ránu přes koleno. "Ještě že jsem si vzal kus obvazu.." Řekl, a obvázal si poraněné koleno. Najednou se za ním ozvalo: "Chutňá to dobže můj milášku? Nemá to tvldé mašo?" Prim málem dostal infarkt. Otočil se a uviděl zelené vykulené oči. Posvítil na ně baterkou. Osvítil zkaženého tvora. Malého, vyhublého a zanedbaného. Hned si vzal do ruky luk, a namířil na toho tvora. Tvor se leknutím odvrátil pryč, a zašišlal: "Čo to je můj milášku? Šnad nám to nechče ublížit!" Prim střelil šíp vedle toho tvora. Tvor ještě zlostně zašišlal a utekl. Prim si teda začal svítit po místě kde se ocitl. Našel nějaký malý vchod, tak do něj vešel. Uslyšel nějaké kroky. "Znova už né.." Pomyslel si, a vytáhl luk. Kroky se čím dál tím víc přibližovaly, a najednou se z vedlejší chodby vyvalil Crocy. "Co ty tady děláš?" Zašeptal. "A co tu děláš ty?!" Odpověděl mu Prim. "No, to je jedno, hlavně že jsme spolu.." Řekl Crocy, a ukázal mu tu knihu. Jak si Prim přečetl tu pasáž s tím oslabením A - Teamu, tak řekl: "To je super že to víme. Ale kde seženeme ten block?" Pokračovali chodbou. Crocy předal Primovy přesýpací hodiny, protože ho už bolela ruka. Šli dál, a ve tmě se začala rýhovat nějaké postava. Byl to Riox. Stál a poslouchal. Meč měl v ruce nachystatný. "Hej Rioxáku!" Zavolal Prim, a Riox si oddechl. Tak se v tunelu setkali všichni tři. Pokračovali jím, a došli ke konci. Byla to slepá cesta. "Takhle se nachytat.." Vybuchl Crocy. "Moment!" Vykřikl Riox, protože za chodbou uslyšel nějaké zvuky. Vzal sekeru, a začal jí bušit do stěny. Po chvilce se objevila puklinka, a potom se skála rozletěla. Vešli do místnosti, které byla o hodně lepší, než všechno ostatní. Bylo to tak krásně udržované, až z toho Prim pustil přesýpací hodiny na zem. Všichni se octli ve velkém nebezpečí. Hodiny se kutálely dolů. Potom narazily na stěnu a zasekly se. Tak, že se písek pořád přeléval. Riox se zeptal: "Kdo má ty hodiny?" A pak došlo Primovi, že je nemá. Crocy viděl jak se něco zablesklo v rožku. Skokem byl tam, a uviděl že to jsou ty hodiny. Rychle je vzal a otočil. Vrátil se k Rioxovi. Ten zatáhl za nějakou páčku. Podlaha se rozevřela. a začal se vysouvat nějaký divný blok. Crocy honem otevřel tu knihu, a s údivem zjistil že je to ten blok, který dokáže vyhodit A - Teamu OP. Ukázal to Rioxovi. "To je super! Hned bude boj s A - Teamem vyrovnanější!" Otevřel ten blok. Začal tam psát ten příkaz. Poté zavřel blok a zmáčkl tlačítko. V tu dobu celým serverem projela tlaková vlna. Rioxe, Crocyho a Prima to odhodilo na stěnu. "Pryč!" Vykřikl Riox a začal běžet k místu kde byl otvor ve skále. "Jdeme!" Celou CraftMánií otřáslo zemětřesení. Jakmile proběhl Crocy tou trhlinou, zavalila se kameny. Fialku u vchodu do skály uvítaly hlasy: "Pryč!" A vzápětí vyběhl ze skály Riox, Crocy, a Prim s ovázaným kolenem. Vrátily se do hradu. Do skály přesně na to místo kde Riox spustil ten podivný blok udeřil blesk. Celý A - Team ztratil OP. Hned se to začalo řešit. Wake pochopil, že někdo odhalil tajemství skály.

To byla dnešní část příběhu. Doufám že se líbila :) Pokud najdete chyby, tak za ty se omlouvám. :/ No nic. @MrRiox , @Croccy33 , @Princcraft a @VanessaBitch , máte novou kapitolku :) :D Loučí se s vámi blázen jezdící na atomovce

Inter.

Naposledny upraveno:

Inter

Velmi známý člen
Tož ani jednou jsi mi neodpověděl na otázku jestli tam budu. Řekneš už na to něco? :-D
Daš pak i mne do KapitolaV ? :D ;'D
Máš naplánováno že tam budu taky? Už jsem ti psal po 1. kapitole PLS! :) Jinak, moc se mi líbí tvá tvorba :)
ÁÁááá... :D Já si vás tam budu dávat jak mi to bude zapadat a vycházet :D :p Toš si vyberte jestli chcete být vedlejší postavy nebo chránit AT :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.