Inter
Velmi známý člen
(hungry)Ale nebudeme muset zabíjet kuřátka kvůli jídlu že ne? To bych plakal.. :/
(hungry)Ale nebudeme muset zabíjet kuřátka kvůli jídlu že ne? To bych plakal.. :/
On si to uvázal dobře, problém byl v tom že jak chodil tak to prostě začalo krvácet@Princcraft nejdřív se nauč uvazovat rány a pak mluv o jídlu
@Princcraft nejdřív se nauč uvazovat rány a pak mluv o jídlu
K ničemu, moje klikací ručička porazí i Replíka.. (hungry)@Princcraft nejdřív se nauč uvazovat rány a pak mluv o jídlu
Nenene, není to tam napsáno a jako čtenář si to mohu určit sama.. takže @Princcraft neumíš uvazovat!On si to uvázal dobře, problém byl v tom že jak chodil tak to prostě začalo krvácet
Phe mě neporazíš ani ty ani puma se zelenýma očimaK ničemu, moje klikací ručička porazí i Replíka.. (hungry)
Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok beru zpětNenene, není to tam napsáno a jako čtenář si to mohu určit sama.. takže @Princcraft neumíš uvazovat!
To bych ti taky radila.Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok beru zpět
<.>_<.>To bych ti taky radila.
Já nevím Podle toho jak mi to bude vycházet vás tam dámi ja chci byt na kapitole VI plz
Replík ho zpapá (hungry)Já nevím Podle toho jak mi to bude vycházet vás tam dám
Ok no..Replík ho zpapá (hungry)
Jop.. Budu si vás tam dosazovatMohl bych být v nějakých nasledujících kapitolách ?