Nadržuješ (kappa)Ještě dodělám Kupida a všechny dodělám zítra! Od rána do večera! Klidně si myslete že jsem závislák ale já to dělám pro vás! Možná ještě nějaký udělám ale nwm! Ale @iTz_Toky Tebe udělám hned!
Nadržuješ (kappa)Ještě dodělám Kupida a všechny dodělám zítra! Od rána do večera! Klidně si myslete že jsem závislák ale já to dělám pro vás! Možná ještě nějaký udělám ale nwm! Ale @iTz_Toky Tebe udělám hned!
No dovolNadržuješ (kappa)
Tobě je 10(podle CM) a děláš luxsusní malbyNo dovol
Ano je mi 10.. Umíš tak umíšTobě je 10(podle CM) a děláš luxsusní malby
Určitě mu to nebude vadit@KupidoSK Omlouvám se ti, ale nějak se mi to zmenšilo.. View attachment 9791
Já to normálně dělám přes Paint Tool Sai, a né nějaké Animačné bláboli nebo co jsi to říkalJá když se snažím něco vytvořit ručně mimo nějaké animační programy kde to trochu pomáhá tak je to katasrtofa
Já mám na kravinky Adobe Photoshop CS6 Extended ._.Já to normálně dělám přes Paint Tool Sai, a né nějaké Animačné bláboli nebo co jsi to říkal
OMG to je epik
Taky mám photoshop.. Ale teď nevím jaký ale vím že je koupenýJá mám na kravinky Adobe Photoshop CS6 Extended ._.
Ja mám zoner a víc nevím z názvuTaky mám photoshop.. Ale teď nevím jaký ale vím že je koupený
:'DDOMG to je epik
Celej já v realu
Moc moc prosím udělej i mě ješte dnes prosím (dám ti bombónek )
No dobře.. Ale ten bombonek mi dáš, tak teda přijeď do Ústeckého Kraje do Děčiná (Tam fakt bydlím)Moc moc prosím udělej i mě ješte dnes prosím (dám ti bombónek )
No dobře.. Ale ten bombonek mi dáš, tak teda přijeď do Ústeckého Kraje do Děčiná (Tam fakt bydlím)