NadržuješJeště dodělám Kupida a všechny dodělám zítra! Od rána do večera! Klidně si myslete že jsem závislák ale já to dělám pro vás! Možná ještě nějaký udělám ale nwm!Ale @iTz_Toky Tebe udělám hned!
![]()
NadržuješJeště dodělám Kupida a všechny dodělám zítra! Od rána do večera! Klidně si myslete že jsem závislák ale já to dělám pro vás! Možná ještě nějaký udělám ale nwm!Ale @iTz_Toky Tebe udělám hned!
![]()
No dovolNadržuješ(kappa)
Tobě je 10(podle CM) a děláš luxsusní malbyNo dovol![]()
Ano je mi 10..Tobě je 10(podle CM) a děláš luxsusní malby
Určitě mu to nebude vadit
Já to normálně dělám přes Paint Tool Sai, a né nějaké Animačné bláboli nebo co jsi to říkalJá když se snažím něco vytvořit ručně mimo nějaké animační programy kde to trochu pomáhá tak je to katasrtofa![]()
Já mám na kravinky Adobe Photoshop CS6 Extended ._.Já to normálně dělám přes Paint Tool Sai, a né nějaké Animačné bláboli nebo co jsi to říkal![]()
OMG to je epik
Taky mám photoshop.. Ale teď nevím jaký ale vím že je koupenýJá mám na kravinky Adobe Photoshop CS6 Extended ._.
Ja mám zoner a víc nevím z názvuTaky mám photoshop.. Ale teď nevím jaký ale vím že je koupený![]()
:'DDOMG to je epik
Celej já v realu![]()
Moc moc prosím udělej i mě ješte dnes prosím (dám ti bombónek
No dobře.. Ale ten bombonek mi dáš, tak teda přijeď do Ústeckého Kraje do Děčiná (Tam fakt bydlím)Moc moc prosím udělej i mě ješte dnes prosím (dám ti bombónek)
No dobře.. Ale ten bombonek mi dáš, tak teda přijeď do Ústeckého Kraje do Děčiná (Tam fakt bydlím)![]()