• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
inak len tak vám sem napíšem rozlíšenia, nakoľko v takýchto veciach nie som totálny noob :D
- Rozlíšenia sa počítajú vždy sčítaním dvoch rovnakých - ako príklad 32x+32x=64x ALEBO po násobkoch 8/4
- najmenšie rozlíšenia? najmenšie aké som videla je asi 8x
  • 16x - defaultné MC textúry
  • 32x - toto rozlíšenie je najbežnejšie a pobeží dobre aj na slabších počítačoch
  • 64x - na toto by ste už nemali mať plechovku, odporúčam zájsť do najbližšieho obchodu
  • 128x - toto je už trošku hardcore rozlíšenie, používajú ho kvalitnejšie a zväčša realistické resourcepacky
  • 256x - s takýmto som teda ešte nehrala, ale musíte mať #ubersupermegagigateraextra PC aby vám to vôbec išlo

inak len tak vám sem napíšem rozlíšenia, nakoľko v takýchto veciach nie som totálny noob :D
- Rozlíšenia sa počítajú vždy sčítaním dvoch rovnakých - ako príklad 32x+32x=64x ALEBO po násobkoch 8/4
- najmenšie rozlíšenia? najmenšie aké som videla je asi 8x
  • 16x - defaultné MC textúry
  • 32x - toto rozlíšenie je najbežnejšie a pobeží dobre aj na slabších počítačoch
  • 64x - na toto by ste už nemali mať plechovku, odporúčam zájsť do najbližšieho obchodu
  • 128x - toto je už trošku hardcore rozlíšenie, používajú ho kvalitnejšie a zväčša realistické resourcepacky
  • 256x - s takýmto som teda ešte nehrala, ale musíte mať #ubersupermegagigateraextra PC aby vám to vôbec išlo
Můžeš mít i jakýkoliv jiný rozlišení a půjde to(když to bude čtverec samozřejmě takže 69 na 96 ne), mě osobně běží RP na 1000x1000 a jakš takš to jede, ale nepoužívám ho moc :C

Xenpai_

sudo rm /srv
já mám času dost :D takže jsem udělal hihijíkovi RP z pár 3D texutrama a ještě to prý musím upravit :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.