Nemáš začWow (woot) škoda ty svaly ale díky
Ně@CookieFloinkCZ uděláš mi taky žížek ? DD
Máš černý skin a chceš mít pleťovou.. tak celý skin přebarvím na pleťovou!!! DDDDDDDDDDDDDDDD1. Nurtuka
2. Pulka těla
3. počkám si, a předem děkuji
Jo a mám černý skin, tak né aby si mě udělal černého , normálně béžová barva na pleť jako u každého..
Tak děkuji, těším se .
plz plz urobym ty moptrabku a dam ty zuzenku
něněněnněněněněněplz plz urobym ty moptrabku a dam ty zuzenku
ale né.. ty víš jak to myslím.. jen náhodou aby si mi neudělala černou kuži Jinak např černé oblečení.. no do toho skinu.. nechám to na toběNě
Máš černý skin a chceš mít pleťovou.. tak celý skin přebarvím na pleťovou!!! DDDDDDDDDDDDDDDD
Kámo tvůj skin udělám jako mikču jinak budeš normál člověk oká?ale né.. ty víš jak to myslím.. jen náhodou aby si mi neudělala černou kuži Jinak např černé oblečení.. no do toho skinu.. nechám to na tobě
,,normál'' DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDKámo tvůj skin udělám jako mikču jinak budeš normál člověk oká?
Ale až 25.12 jsem unavena.. sekla jsem si naschvál nožem do ruky a moc toho neudělám takže až 25.12.. c:,,normál'' DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jojo.. děkuju
v pohodě vydržím.. , ale proč naschvál?Ale až 25.12 jsem unavena.. sekla jsem si naschvál nožem do ruky a moc toho neudělám takže až 25.12.. c:
Neřeš..v pohodě vydržím.. , ale proč naschvál?
XDAle až 25.12 jsem unavena.. sekla jsem si naschvál nožem do ruky a moc toho neudělám takže až 25.12.. c:
Je něco k smíchu? :.. ))