• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Bon jorno,

jelikož dnes je to přibližně rok (nikdo neví přesně tak se spokojíme s tímto datem :emoji_smiley:) co jsem se zde na CraftManii stal adminem tak jsem se rozhodl napsat něco málo o tom jak jsem zde začínal a působil až do dnes. (nečekejte slohovku.. nejsem spisovat a nebýt sestry tak dodnes jsem ve 3. třídě propadajíc ze slohu)

Celý příběh společný s tímto dokonalý serverem začíná na jednom nejmenovaném serveru. Byl jdou jeden krásný.. ale no tak, co to tu píšu za kraviny?...

Hrál jsem na jednom server, který po chvíli odkoupil všemi milovaný a úžasný server GayTeam a jak jinak než je zvyk to, majitel či kdo nebo co se tam stará o chod serveru, TOTÁLNĚ domrvil. V té chvíli jsem tam hrál planetoids (podobné jak skyblock jenže s planetkama ve, kterých jsou rudy) a kompletně to celé zmrvil. Začal jsem tedy na fakahedě hledat nový skyblock server. Našel jsem CraftManii.

Na CraftManii jsem začal hrát začátkem prosince. Pár dní jsem hrál a seznámil jsem se s dost lidmi a starým AT. O 2 týdny déle probíhal nábor tak sem si řekl.. Proč ne? Co můžu ztratit?

Asi 3hodiny sem se snažil vymyslet něco při čemž by si AT nepomyslel, že jsem marnej a další 2hodiny jsem se odhodlával k tomu, abych zmáčkl tlačítko odeslat. Stalo se něco čemu by nikdo nevěřil.. Kladné ohlasy od mých oblíbenců a adminu vůči, kterým jsem měl velký reskept!

O pár dní, když už se měli vyhlásit výsledky na serveru vyskakoval 1 hráč, že majitel dává vědět předem na webu zprávou a, že je admin. Rychle jsem to běžel zkontrolovat, ale nic :emoji_slight_frown:.. řekl jsem si no co už.. Po 2 hodinách se připojil MrWakeCZ a napsal "A jéje Misery96 :emoji_smiley:D" a odpojil se..

"To jsem se tou přihláškou tak ztrapnil nebo co?".

omg.png

Další den když jsem přišel ze školy byly na webu výsledky:

-Flaffy_LP

-sCuess

-Martin2035

-Misery96

Pání a Dámové.. zažil jsem svůj první a nefalšovaný orgasmus...

Ze začátku na mě hodně lidí a adminu nadávalo, že to nezvládnu a, že se těší až mi naroste ego a dostanu vyhazov(jsem rád, že se tak nestalo) - nedivím se jim, taky nemám rád změny.

…Jo a taky jsem hned první den shodil skyblock :emoji_smiley:.

Časem si na mě hráči a admini zvykali tak sem byl rád, že jsem jakštakš zapadl.

Po několika týdnech odešel z teamu Jobhob, amiknick a gebron - tudíž jsem na skyblock zůstal sám.

Po pár měsících se z toho stala taková ta rutina a už mě to nějak přestávalo bavit.. JENŽE jsem objevil něco úplně úžasnýho - KitPvP - byl to můj nejoblíbenější server na pár nasledujících týdnu. Bohužel, jako všechno dobrého musel skončit. Vrátil jsem se na skyblock..

V létě jsem si začal rozumnět s jedním hráčem, že @Radiko? Netrvalo ani pár dnu a už jsem věděl, že tento hoch v sobě něco má. Hrál skyblock, rád odpovídal na dotazy a pomáhal.

Proto jsem se přimluvil u Waka a dnes je z něj podle mě nejlepší helper na CraftManii.

No.. V týhle fázi jsem se zasekl týden a nevymyslel ani jednu normální větu :emoji_smiley:..

Ono se už spíš ani nic zvláštního nedělo no :emoji_smirk:..

Teď bych sem mohl napsat něco jak vnímám AT, ne?..

Každopádně to vezmu podle abecedy, aby si někdo neřekl „omg.. on je dřív než já“

@Flafy_LP – Byli jsme nabráni ve stejný den. Jsem rád, že jsem tě poznal a, že mám tu čest být s tebou v kontaktu. Jsi suprový a férový admin co dělá svou práci tak dobře jak to jen jde

@kapr20 – Tebe sem si oblíbil po pár minutách co si byl nabraný do AT asi hlavně, protože je s tebou sranda a dobře se kecá..

@Keyio – I přes to, že jsi v teamu chvilku tak si myslím, že sem krásně zapadáš. Je na tobě vidět, že se snažíš dělat svou práci kvalitně – jde ti to a doufám, že to vydrží

@Nedzdo – Začínal jako helper a do týdne se z něj stal admin :emoji_astonished: za to máš můj respekt. Jsem rád, že jsi v teamu a, že sem tě poznal.

@PVNST – Jsem rád, že jsem tě poznal. Ani nevím jak, ale s tebou se dá psát o ničem klidně o 3 hodiny v kuse :emoji_smiley:. Obdivuju tvůj PvP sklil. Jsi skvělý admin a doufám, že i nadále budeš.

@Radiko – Tebe znám ze všech členu AT nejvíc. Nebojím se ani říct, že jsi v teamu právě díky mě páč jsem tě donutil k tomu si podat přihlášku :emoji_smiley:. Je s tebou zábava. Jakožto helper jsi (pro mě) nejlepší na celé CM. Pomáháš hráčům, radíš a spravedlivě trestáš.

@R3pl1kat0r – Jsi skvělá podpora AT. Skvělý helper podlé mého by sis zasloužil i admina. Pokaždé co si mi někoho nahlásil tak fakt něco měl tudíž je vidět, že se vyznáš.

.

.

@BobmanCZ – K tobě jsem měl respekt v době když jsi byl „Legenda“. Jsem rád, že si občas napíšem a tak.
Umíš rozesmát, poradit a férově potrestat. Nedokážu si představit nikoho lepšího v pozici Hlavního admina než právě tebe. Jsem neskutečně rád, že tu hraješ, protože bez tebe by to nebylo to pravý.

@MrWakeCZ – Nevím kde začit.. Nejspíš tím, že ti hrozně děkuju, že jsi mi dal šanci a udělal jsi ze mě admina. Dále to jak se staráš o server a, že i po tom všem co jsi dokázal si nepřestal a věnuješ tomu tolik svého času, aby tento server byl lepší a lepší. Jsi ten nejlepší majitel, kterého jsem kdy poznal a to, že jich bylo x desítek.. Obdivuji tě za to co jsi dokázal a co vše do toho dáváš.. Ještě jednou díky.

Až je mi trapné jak málo znám adminu :emoji_smiley:
Hráči? :emoji_astonished:

@CanAkmanTR – Můj otrok a zároveň hráč, který mi hrozně usnadňuje práci admina a pomáhá mi tím, že pomáhá ostatním hráčům když nestíhám a jsem za to rád. Díky

@Dykol – příživník se, kterým se dobře kecá :emoji_smiley:. Jsem rád, že tě znám a, že spolu hrajem. Díky

@Inter – Můj otrok č.2. Píšeš skvělý příběhy. Je s tebou sranda.

@jakejohns – Začalo to tím, že jsem tě zabanoval a bohužel neprávem, ale jsem rád, že se to stalo.. aspoň sme si začali pstá.. Jsi rozumný a je s tebou sranda a dokážem se spolu bavit i hodiny.

@MrsRachí , @MrAzi – Jste super lidi se kterýma se člověk nenudí a jsem rád, že vás znám.. Bohužel ne natolik, abych mohl napsat o každým něco zvlášť.

@Petra (Raqel) - … Jsi osoba na kterou bych nejradši zapomněl, ale i přesto tě obdivuju jak dokážeš lidi oblbnout, aby si tě oblíbili...

Nechtěl psát o každém adminovi a hráčovi „@Admin338811 (@Hráč227700) – Tebe neznám, ale jsi dobrý..“ Radši jsem napsal něco málo o někom koho aspoň trošku znám, aby to nebylo repetetivní a nudné.

Pokud jsem na někoho zapomněl tak se za to omlouvám a pokud si toho někdy všimnu tak určitě doplním.

Jsem neskutečně rád, že jsem součástí něčeho tak epického a luxusního jako je CraftMania.

Jinak budu neskutečně rád když napíšete co si o mně myslíte nebo prostě jen nějakou příhodu se mnou :emoji_smiley:

Doufám, že toto budu psát příští rok.

Zatím, Ahoj.
Prosím ignorujte ty osamocené "J" - psal jsem to ve wordu a nevím proč to dělá.. snažil jsem se je vyhledat a smazat.. tak kdyby náhodou

Naposledny upraveno:

Keyio

00:00 AM
Děkují móc :p.

Popravdě, nejdřív jsem tě neměl vůbec rád díky věci ohledně 1KND1, ale to se časem změnilo a doufám, že to bude ještě lepší, protože se mi zdáš jako vážně super týpek. :D

Tyjo, už je to rok... (woot)

Především díky za tu chválu! (like) Jsem velice rád, že jsi se mnou, jakožto s Hlavním Adminem spokojený. :D Snad tak hodně, jako jsem já s spokojený s Tebou. ;)

Když jsi nastoupil do AT, tak jsem vůbec nevěděl, o koho jde. V tu chvíli jsem měl pauzu a vlastnil jsem prefix "Legend" :D:D (vlastně doteď nechápu, proč jsem ho měl jako první a jako poslední :O). Po nějaké chvíli, když jsem nastoupil opět na pozici admina, zjišťoval jsem si, kdo nový nám přibyl. Dá se říct, že jsem byl spokojen se všema, co nás posílili. Po nějaké chvíli nás opustil Martin, což mi ohromně zamrzelo, protože to byl jeden z nejlepších eventerů, co jsem měl možnost spatřit. Čas šel dál a opustil nás i admin sCuess. No, admin velmi zkušený, ale jeho chování nebylo úplně na úrovni, takže jsem nakonec rád, že Cuess opustil AT. A asi nejsem jediný, skoro všem se ulevilo. (tímto nechci cuesse urazit, protože už jsem ho urazil několikrát :D)
Kdo nám tu zůstal? Flafy a Misery, legendy, za který jsem nestutečně rád, že mezi námi jsou. Bez nich by nebyla CM tím, čím je. A to si nedělám prdel.

A teď už jen k Tobě, Misery.
Už na začátku jsi prokazoval velmi dobrou práci. Byl jsi jedním z adminů, kteří věděli, co vlastně chtějí. Tvoje aktivita, Tvůj přístup, Tvůj humor... takhle bych asi představoval super člověka. Jsi jeden z mála adminů ke kterým chovám obrovský respekt. Už jen proto, co jsi pro server a pro celý projekt udělal.

Na závěr bych Ti chtěl popřát hodně štěstí, hodně nahraných hodin, pevné nervy, a hlavně... pořádnou srandu se všemi tvými kamarády, protože humor je to, co nás, adminy, drží nad hladinou. :D Věřím, že budeš mít možnost napsat něco podobného i za rok, či 2. (barefoot) ;) :D

Misery96

Dark Lord of the Sith
Keyio - dekuju moc :3
Bobe - Ty jo :O OMG, WOW ... teď je mi trapně za to jak málo jsem toho o tobě napsal.. :D :O
Jsem hrozně moc rád a ani nevíš co to znamená, že si toto o mně napsal :O
prostě.. wow..
díky moc :3

Naposledny upraveno:

Nurtuka

Hráč :D
Dámy a Pánové tady končí sranda. @Misery96 podle mě je Pán, nevím jak dlouho mu to muselo trvat napsat, ale tomuto klobouk dolů, Napsal všechno do posledního puntíku a je to od něj opravdu hezké.. Já jsem osobně rád že tady takového člověka mezi sebou máme, protože je to někdo který tu nesmí chybět ! :D Jdu spát zítra stavam v 5 :D jinak moc pěkně napsané.. přátelské, obdivohudné, inspirující ale hlavně jak jsem zmínil přátelské.. Jsem velice rád že tu jsi ;) tak se mějte já du.. :)

Rukes

CookieKamos
Nechci nic říkat ale jakožto Italský občan, tak ty první 2 slova jsou "Buon giorno". Díky za pochopení...

Misery96

Dark Lord of the Sith
Nechci nic říkat ale jakožto Italský občan, tak ty první 2 slova jsou "Buon giorno". Díky za pochopení...
Ano já to vím, jenže komu by se to chtělo psát tak divně? Zvlášť když 80% lidí používá anglický přízvuk a překlad nebo já nevím co tak si to přečte prostě líp tak a navíc je to jednodušší na psaní :D

Misery96

Dark Lord of the Sith
Dámy a Pánové tady končí sranda. @Misery96 podle mě je Pán, nevím jak dlouho mu to muselo trvat napsat, ale tomuto klobouk dolů, Napsal všechno do posledního puntíku a je to od něj opravdu hezké.. Já jsem osobně rád že tady takového člověka mezi sebou máme, protože je to někdo který tu nesmí chybět ! :D Jdu spát zítra stavam v 5 :D jinak moc pěkně napsané.. přátelské, obdivohudné, inspirující ale hlavně jak jsem zmínil přátelské.. Jsem velice rád že tu jsi ;) tak se mějte já du.. :)
Každopádně díky moc :D :3 a práci to dalo ani nevíš jakou.. :D
Začal jsem psát kolem 22. a dneska sem to musel na rychlo dodělat

Brancesko

Hobbit
Cg :D

Som veľmi rád, že som ťa spoznal :p
Mám takú jednu príhodu na ktorú nikdy nezabudnem.
Bol cca Júl (česi hodte si to do prekladača). Pripojil som sa na skyblock a riešilo sa niečo ohľadne nastavovania home pre V.I.P. Niekto sa tam pýtal, že či si V.I.P môžu nastaviť viac sethome :D Nechápal som čo si jednému hráčovi odpovedal tak som sa ťa spýtal že či si môžu V.I.P nastaviť viac home. A ty si mi začal písať niečo v tom zmysle "Zapoměl si si dát šošovky?!" A to si opakoval stále dokola :D nakoniec som sa radšej nepísal nič lebo mi jeden nemenovaný hráč napísal do msg aby som ťa nedráždil. Tak som to nechal tak :D Ale som veľmi rád, že som vtedy spoznal jednu z legiend A-teamu a naj admina na CM (aj ostatný ste super :p)

PS: vydrž nám tu dlho
PSS: Vraj Boh všeho :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Cg :D

Som veľmi rád, že som ťa spoznal :p
Mám takú jednu príhodu na ktorú nikdy nezabudnem.
Bol cca Júl (česi hodte si to do prekladača). Pripojil som sa na skyblock a riešilo sa niečo ohľadne nastavovania home pre V.I.P. Niekto sa tam pýtal, že či si V.I.P môžu nastaviť viac sethome :D Nechápal som čo si jednému hráčovi odpovedal tak som sa ťa spýtal že či si môžu V.I.P nastaviť viac home. A ty si mi začal písať niečo v tom zmysle "Zapoměl si si dát šošovky?!" A to si opakoval stále dokola :D nakoniec som sa radšej nepísal nič lebo mi jeden nemenovaný hráč napísal do msg aby som ťa nedráždil. Tak som to nechal tak :D Ale som veľmi rád, že som vtedy spoznal jednu z legiend A-teamu a naj admina na CM (aj ostatný ste super :p)

PS: vydrž nám tu dlho
PSS: Vraj Boh všeho :)
Joj :D tak to si nepamatuju :D. No každopádně jestli se ti zdálo, že jsem byl nepříjemný tak promin :D
Jinak děkuju za ten ohlas :) vážím si toho :3

P

PVNST

Návštěvník
WOW :3 Především bych ti na úvod chtěl poděkovat za pěkný a upřímný názor na mě ... no to máš pravdu, já se dokážu bavit i o blbostech :D

Jinak nebudu tady psát větší slohovku než ty :D To zas jako né díky :D Ale tak chtěl bych ti popřát, abys tu aspoň minimálně ten další rok pobyl. Jsi jeden z nejlepších adminů zde a toho si važ, že ti to píšu :D Jsi už v podstatě legenda a vážím si tě :)

No raqel raději nepřipomínat no :D ... (panda)

Buď takový náš #Mis/zeroušek i nadále :3 (hungry)

Misery96

Dark Lord of the Sith
WOW :3 Především bych ti na úvod chtěl poděkovat za pěkný a upřímný názor na mě ... no to máš pravdu, já se dokážu bavit i o blbostech :D

Jinak nebudu tady psát větší slohovku než ty :D To zas jako né díky :D Ale tak chtěl bych ti popřát, abys tu aspoň minimálně ten další rok pobyl. Jsi jeden z nejlepších adminů zde a toho si važ, že ti to píšu :D Jsi už v podstatě legenda a vážím si tě :)

No raqel raději nepřipomínat no :D ... (panda)

Buď takový náš #Mis/zeroušek i nadále :3 (hungry)
Dekuji ti :3 vážím si toho..
Budu :D toho se neboj

Inter

Velmi známý člen
:O Lorde Misery.. Máte můj obdiv..

S vaším lordstvem jsem se seznámil asi.. Myslím že to bylo v první kapitole toho příběhu. :) Ale to je jedno.. Ah, už jdu postavit na čaj. Nebo chcete kávu? (Ps: To tu píšu proto, že nevím co tu napsat :() Noo.. Každopádně jsem velmi rád (jako hodně velká hromada dalších lidí tady) že jsem mohl poznat někoho jako jste vy, Legenda s velkým L. Nezapomenu příhodu s vámi na SkyWars (docela nedávno), jak jsem vás zabil a pak mě do tří sekund někdo zabil protože jsem měl půl HPka. :D Noo.. (podruhé) Ta káva už je hotová. Jak se máte?.. (Twl co to tu píšu za kraviny (facepalm)) Dále jste asi jako jediný uznal to, co je pravda - že ten koráb na mém isu je malý. :3 Takže @FrozenLeafPvp , JE MALÝ! Noo.. (potřetí) Doufám že tady vydržíte ještě takové 2 - 3 roky.. :) Ale minimálně jeden rok musíte, protože píšu ten příběh a musíte si počkat na konec (kappa) :D Jste mým prvním adminem ve /f.. :D A jsem za to rád. :) Opovážím se říct že jsme dobří kamarádi.. No já to tady asi utnu.

Váš věrný Jean

Inter.

Misery96

Dark Lord of the Sith
:O Lorde Misery.. Máte můj obdiv..

S vaším lordstvem jsem se seznámil asi.. Myslím že to bylo v první kapitole toho příběhu. :) Ale to je jedno.. Ah, už jdu postavit na čaj. Nebo chcete kávu? (Ps: To tu píšu proto, že nevím co tu napsat :() Noo.. Každopádně jsem velmi rád (jako hodně velká hromada dalších lidí tady) že jsem mohl poznat někoho jako jste vy, Legenda s velkým L. Nezapomenu příhodu s vámi na SkyWars (docela nedávno), jak jsem vás zabil a pak mě do tří sekund někdo zabil protože jsem měl půl HPka. :D Noo.. (podruhé) Ta káva už je hotová. Jak se máte?.. (Twl co to tu píšu za kraviny (facepalm)) Dále jste asi jako jediný uznal to, co je pravda - že ten koráb na mém isu je malý. :3 Takže @FrozenLeafPvp , JE MALÝ! Noo.. (potřetí) Doufám že tady vydržíte ještě takové 2 - 3 roky.. :) Ale minimálně jeden rok musíte, protože píšu ten příběh a musíte si počkat na konec (kappa) :D Jste mým prvním adminem ve /f.. :D A jsem za to rád. :) Opovážím se říct že jsme dobří kamarádi.. No já to tady asi utnu.

Váš věrný Jean

Inter.
Díky moc :3 Určitě jsme dobří kamarádi :)
cením si toho :)

Radiko

ExHelperis
Miseruško moj :3
To že som Helper máš vlastne na tom najviac podiel ty a preto som ty tak vdačný že to sa nedá vyjádrit slovami moc díki :)
Spolu máme zážitkov až až :D Najlepší je keď sme raz trolili a a náš (šéf) Wake mal vanish a my sme si to nevšimli :D Inak si taký skvelý admin ktorý vie vždy zabaviť a odpovedať aj keď niekedy je na skyblocku situácia kritická (rolleyes) Buď tu ešte se mnou dlho prosím (hungry) Taky vždy pri mne stojíš a podporuješ ma a to si cením veľmi :3
Si skvelý kámoš a admin :3 Som rád že som ta spoznal :p

Dykol

Odpadlík
Díky za příživníka :D S tebou s opravdu fajně kecá a jsi zábavný :) Doufám, že příští rok tu budeš psát znova tuhle slohovku :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Hehe já jsem tu dýl než vy :p
I když si mě nenapsal, tak bych chtěl říct že jsi skvělý admin a vážím si tě (shy)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Miseruško moj :3
To že som Helper máš vlastne na tom najviac podiel ty a preto som ty tak vdačný že to sa nedá vyjádrit slovami moc díki :)
Spolu máme zážitkov až až :D Najlepší je keď sme raz trolili a a náš (šéf) Wake mal vanish a my sme si to nevšimli :D Inak si taký skvelý admin ktorý vie vždy zabaviť a odpovedať aj keď niekedy je na skyblocku situácia kritická (rolleyes) Buď tu ešte se mnou dlho prosím (hungry) Taky vždy pri mne stojíš a podporuješ ma a to si cením veľmi :3
Si skvelý kámoš a admin :3 Som rád že som ta spoznal :p
Díky :3 sice si na to trollení nepamatuju, ale i tak :D
Díky za příživníka :D S tebou s opravdu fajně kecá a jsi zábavný :) Doufám, že příští rok tu budeš psát znova tuhle slohovku :)
Díky :D ale nevím jestli slohovka protože už jsem fakt nevěděl co psát
Hehe já jsem tu dýl než vy :p
I když si mě nenapsal, tak bych chtěl říct že jsi skvělý admin (shy)
nenapsal protože tě znám jenom lehce z webu a snad od vidění - takže když se řekne Riox tak se mi snad vybaví jen to, že máš DVIP :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Díky :3 sice si na to trollení nepamatuju, ale i tak :D

Díky :D ale nevím jestli slohovka protože už jsem fakt nevěděl co psát

nenapsal protože tě znám jenom lehce z webu a snad od vidění - takže když se řekne Riox tak se mi snad vybaví jen to, že máš DVIP :D
Mě se vybaví skvělý admin který je schopný, ne jak drtivá věčšina :D
(JUST JOKE!)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.