• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HoBBiTeK

Nový člen
Zdravím všchny věrné členy/hráče CM.

Moje sestra 2. 1. 2016 v 01:22 porodila mého krásného synovce Antonínka Kinského.
Na stránkách Nymburského deníku je soutěž o nějaké věci pro maminky co budou mít nejvíce hlasů.

Mám svojí sestřičku rád a chtěl by jsem jí udělat radost. Vůbec neví o tom, že se snažím o to aby vyhrála, ale chtěl by jsem jí pžekvapit. Takže se obracím na vás s prosbou jestli by jste byly tak hodní a zahlasovali pro mého synovce.

• Jméno: Antonín Kinský

http://nymbursky.denik.cz/miminka/foto- ... vl3#anketa

Mockrát děkuji, s pozdravem HoBBiTeK.

P.S: Pusinku každému kdo pro nás zahlasuje.
♥

Hlasovat se může každou hodinu.

!POZOR!
- Jelikož jsem přestal hrát minecraft a stále mám originální účet tak, pokud se umístíme na prvním místě:
• V generátoru nahodných čísel si vygeneruji číslo a příspěvek v pořadí s daným číslem vyhraje orig. MC

!PRAVIDLA!
1) Dát hlas na stránce, která je uvedená výše.
2) Napsat komentář pod toto téma. ( Pouze jeden, kdo napíše více komentářů = diskvalifikace)
3) Čekat do 15. 09. 2016 kdy hlasování končí
4) Pokud máš dotaz piš PM!

!TIP!
• Hlasovat se může každou hodinu, takže pokud budeš hlasovat každou hodinu, bude větší šance na to, že se umístíme první.

HoBBiTeK

Nový člen
Zdravím.

Bohužel se nepodařilo umístit na prvním místě, takže losování neproběhne.
Děkuji všem co se snažili.

!ODMĚNA!
Jako poděkování všem:
V co nejbližší době vymyslím jinou soutěž kde výhra je 100%

• Neváhejte a stále sledujte fórum, protože nevím kdy mi něco blikne v hlavičce. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.