• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
nic / Panda cloud antivirus který jsem zkoušel a našel toho v mým počítači i po projetí avg, avastem ještě další věci, třeba avg bylo úplně nejhorší co jsem kdy měl

JacobVeres

Jakub Verešpej
sorry juhan ale avast je najhorsi antivirus na inom pocitaci mam a vobec nepomaha ked chcem odstranovat virusy musim ho dat restartovat a v nudzovom rezime byt aby mi naslo a odstranilo chyby strata casu. a okrem toho ked som si vycistil z avg pc tuneup virusy tak mi prestal tak sekat jak na inych
antivirusach napriklad na eset smart security bol to na nic a avast o nom nechcem ani pocut

sorry juhan ale avast je najhorsi antivirus na inom pocitaci mam a vobec nepomaha ked chcem odstranovat virusy musim ho dat restartovat a v nudzovom rezime byt aby mi naslo a odstranilo chyby strata casu
avast není nejlepší ale na AVG si fakt dávej bacha to je fakt k ničemu

JacobVeres

Jakub Verešpej
ja z avg som velmi spokojny ja ho mam uz 3 mesiace. napriklad naco mam davat pozor nechapem ja avg nieje mafian vole :D

ja z avg som velmi spokojny ja ho mam uz 3 mesiace. napriklad naco mam davat pozor nechapem ja avg nieje mafian vole :D
když sem měl AVG tak skončil muj PC zavirovaně že procesor jel pořád na 100% a spouštěl se mi počítač půl hodiny, tak avg je dobrý doplněk jako zpomalování PC a nicnedělání :p

Radiko

ExHelperis
Najlepší je Avast Free Antivirus nielen to že je zadarmo ale aj spolahlivo chráni raz sa mi stalo že som šel na stránku na ktorú som nechcel a ona mi chcela zavírovat pc ale nestalo sa :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.