Hitman Pro to samé a skoro vůbec nebere výkonNajlepší je Avast Free Antivirus nielen to že je zadarmo ale aj spolahlivo chráni raz sa mi stalo že som šel na stránku na ktorú som nechcel a ona mi chcela zavírovat pc ale nestalo sa
Hitman Pro to samé a skoro vůbec nebere výkonNajlepší je Avast Free Antivirus nielen to že je zadarmo ale aj spolahlivo chráni raz sa mi stalo že som šel na stránku na ktorú som nechcel a ona mi chcela zavírovat pc ale nestalo sa
Lebo je to Hitman ja umím hladať programy a našiel som ten naj antivirus..Hitman Pro to samé a skoro vůbec nebere výkon
Ty mu láskavo neber názor...omgmen no to nehovoooor mne sa to vobec nestalo len chces aby avg skrachol o to ti ide
Bohužel anoV antivirech jsou viry ! :O
A ten vírus sa volá peniaze (kappa)V antivirech jsou viry ! :O
Windows defender je vestavěn ve Windows a není to antivir, je to jen takové nic:O Windows Deffender - Najlepší priamo od Microsoftu
Dobre dobre. A na čo by som mal mať anti vir? :O Veď ja len chodím na Facebook na CraftManiu,na YouTube a to je všetko -_-Windows defender je vestavěn ve Windows a není to antivir, je to jen takové nic
kriste pane nic nechápeš (facepalm)Bohužel ano
Takže nejsem sama?avast cracknutý do roku 2039 :3
Tak von AVG TuneUp sám o sobě není antivir, možná se jim ho podařilo přicpat na ten tvůj počítač.sorry juhan ale avast je najhorsi antivirus na inom pocitaci mam a vobec nepomaha ked chcem odstranovat virusy musim ho dat restartovat a v nudzovom rezime byt aby mi naslo a odstranilo chyby strata casu. a okrem toho ked som si vycistil z avg pc tuneup virusy tak mi prestal tak sekat jak na inych
antivirusach napriklad na eset smart security bol to na nic a avast o nom nechcem ani pocut
Mít 2 antiviry je blbost! Hlavně je to nebezpečnější, než mít 1!Avast a Norton
Jo, chtěj se navzájem vymazatMít 2 antiviry je blbost! Hlavně je to nebezpečnější, než mít 1!
Tak to je extrémní případJo, chtěj se navzájem vymazat
xDTak to je extrémní případ