• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Pan Bug

Velmi známý člen
CraftMania Konec sveta
-Kapitola 1 začatek-
ďeň každy ako ini lude sa zabavaju na minihrach buildbattle skyblock atd....
kamoši sa bavia skajpuju hlasuju pro CraftMania A MrWake kontroluje server.Na forum lude pišu si bavia sa Zly aj hodny ale je tu legenda o konci sveta všetci sa smali ale temne sili čihali na každom kroku na každej infromaci databaze jeden človek najvetši hacker zničil server ale niečo sa stalo a uš ho nebolo iba sila po ňom zostala. (Hovori MrRiox-čuste jak se mate?) (hovoria-lude dobre :D) Ale tehoto usedneho dňa sa malo niečo strašne stat automaticky zničoho nič sa jeden program nainštaloval a utomaticky sa otvoril bolo tam Čekam na vas ste na rade.Na dalši deň sa MrRioxovi niečo prihodilo a ostatni sa bali nemohol sa hibat zničoho nič dostal ban a bol nahradeny. Všetci sa zlkli (hovori MrRioxHacker-ahojte -temny smich-).
Konec sveta sa započal automaticky dostal majitel ban všetci admini a helperi adt.. zmizlo im povoleni konzole bola zablokovana.(hovori RioxHacker-toto je vaš konec)
prišli dalši hackorve. Všetci s zlakli admini sa vihražali ale dostali ban a dal niakej čas
30 dni do skazi. O 10 dni pozdejic (hovori hrač- ach jo to je hrozni) (hovori Kapr20- sklapni!) niektori lude uš sa zblaznili (hovori stražnik-vojaci hackeru!) -všetci vitasili meče-
mali iba stone a drevene meče (BobmanCz hovori-Do boja!) (vojakHk nik-.ôdy nas neporazite do boja) o 2 hodiny pozdejic (hrač hovori-kolko mame času?) (micik10 hovori-20 dni) (hračviskumnik hovori-uš som zistil proč je MRriox nahradeny! ovladli ho hackerove stari znami uš nexistuje) -zmisol block- (micik10 hovori- čo to? :O)
(nikdo hovori-vi ste hlupy -temny smich- Toto je konec sveta)
(micik10 hovori- :O kukni te sa ! 1230412401!!!21324135 smazan kod! 3 čisla)
TOTO boli temene časi ale budu aj temenjši hackarove ovladli spawn ale raz pride človek ktori oslovodi celu Craftmania pred skazu za Craftmania! (nezmani hovori- ahojte ja som flafy) (hrač hovori- šak ty si dostal Ban ? ne :O) (flafy hovori- hmmm mal som dostat ban ale nedostal som) (straž hovori- prichadza dalši Vlna!!!!!!!!!) (shawn34668 flafy atd.. hovoria- Sakra) (straž hovori- tato vlna bude silnejši) o 2 dni zakladna padla a vela ludi umrelo všechno bolo v plamenech
najhorši čo sa mohlo stat 27 ludi uteklo s 52 pokračovani prište konec Začatku

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.